Memnun musun? Başından garip veya kötü bi olay geçti mi hiç?
3 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Martı Tag'da değil ama başka platformlarda uzun yıllardır dönem dönem çalışmışlığım var. Tag da kullanıyorum şimdi ihtiyaç olunca. Gayet güzel, sorun yok
Antalya'da sarı inci en son. Platformdan kastım korsan duraklar da işte öyle söylemek istemedim :) Sen tag yapıyor musun
Kolay gelsin. Dikkat et çok. Duraklarda da sorun yaşamadım açıkçası. Martı Tag 1 hafta çalıştım ama hoşuma girmeyen bazı kısımları oldu, yapmadım. Yolcu açısından en güvenilir olanı tag ama tabii
O konuda iyi evet. Benim rahatsız olduğum konu bilinçsiz müşterisi çok. Avm ye gidiyorum, arıyorum taksi durağının önündeyiz diyor mesela. Elinde telefon konumu takip ediyor, yanından geçen taksicisi, sivili görüyor. 10 kişiden 3 ü tag yasal değil mi diye sordu mesela :) Durak müşterisi korsan taksi olayını bilen müşteri oluyor. Çevirmede seni vermiyor kolay kolay. Ona açıklama yapman gerekmiyor falan. Artıları o.
😀 değişik heyecanları vardı. Özlüyorum bazen. Sana kolay gelsin. İyilerle karşılaş umarım hep.
🙏🏼
Biz Berk ve Şenay. İstanbul trafiğinde hayatta kalma mücadelesi verirken biz de sık sık bu yollara başvuruyoruz 🚕✨ Bazen aşırı keyifli sohbetlere denk gelirken, bazen de filmlerden fırlamış gibi garip karakterlerle yolculuk yapabiliyorsun. Şehir sosyolojisi açısından tam bir insan mozaiği aslında 🧠🎙️ Kötü bir tecrübemiz olmadı ama her yolculuk ayrı bir hikaye. Senin var mı garip bir anın, anlatmak istersen profildeki chatte bekleriz ☕✨
Cevap
1Cevap
Hiç kullanmadım. Tırsak insanım ben gerekirse yürürüm yine de binmem
Ben yaptım güvenli değil reis neler neler oluypr aq
Yakalanmazsın inşallah
Kullanıyorum arada ama yalnız değil
O resimdeki senmisin
Sensen aşırı güzel10/10
Bilader kız huri gibi aynı tabi fake değilse
Rica ederim bacım
Yok birader 10/10
Yazsana bana abla