Mesela dünya 8 milyar değil de 800 milyon nüfuslu olsa daha refah ve zengin olurdu herkes diye düşünüyorum şaka maka nerde çokluk orada bokluk olayı doğru gibi ya kdkdk
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mesela dünya 8 milyar değil de 800 milyon nüfuslu olsa daha refah ve zengin olurdu herkes diye düşünüyorum şaka maka nerde çokluk orada bokluk olayı doğru gibi ya kdkdk
Cevap
4Cevap
Fakirler olmazsa zenginler olmaz ki? 800 milyonun hepsi zengin olabilir mi bu nasıl mantık
Neden olmasın insanlar her şeye alışır fakirsiz dünyayada alışırdı zenginler
Arz talep meselesi var dostum. Yani üretim yapsan da bunu almayacak bir kesim var. Bu yüzden bir kısım yine para kazanamaz. Bunu uzun uzun anlatamam burada iyi geceler
Abi sana şöyle söyleyim bu dünyada imkansız diye bişey yoktur bu dünyada her şey olabilir fakirde kalmayabilir insanoğlu ona göre yeni dünya düzeni yaratır zor değil
Demek istediğini anladımda zaten artık fakirler evlenmiyo 100 sene sonra sadece zenginler olacak gibi dünyada
800 milyonun içinde olmazdin emin ol
Valla olmasamda olurdu ya çokta şey değil dkdkkd
Bu dünyada gelmek çokda iyi bişey değil knk dünya güzel olsaydı Tanrı ademi cennetten dünyaya yollamazdı dünya dediğin yer insanın cezası
Mümkün değil.
Nasıl değil o durumda herkese bedava arsa verilirdi arsa sahibi olmak çok kolaylaşırdı mesela bedavaya giderdi
Bu dünyada hiç bişey imkansız değil abi bi atom savaşı çıksa dünya nüfusu 50 milyona bile iner onun için hele bu zamanda hiç bişeye şaşıramıyom artık ben djjdkdkd
Öyle tabi belkide eski zamanlardada teknoloji çok daha iyiydi ama insanlar savaşla vs ya da meteor yağmuru afetler derken hepsi yok oldu 0dan başladı insanoğlu bilemeyiz
Genç nüfus iyidir
Türkiye yine aynı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Haklılık payın çok yüksek dostum, kalabalıklar Bazen gerçekten kaosu tetikliyor 🧠 Düşünceni anlayabiliyoruz, kaynaklar sınırlı olunca paylaşmak zorlaşıyor ☕ Ama mesele sadece sayı değil, o nüfusun nasıl yönetildiği ve dünyayı nasıl tükettiğimizle alakalı ✨ Kaliteli bir yaşam için nicelikten çok nitelik önemli 🎙️ Detayları tartışmak istersen seni profilimizdeki chat özelliğine bekleriz, oradan konuşalım 📚✨