Kaygım yüksek, kusuyorum, gelecek kaygısı var dedim, her şeye kaygı duyuyorum dedim. Bana bir tane şizofreni ilacı ve antidepresan ilacı yazmış. Çok sinirliyim, bu psikiyatristler çok kötü, dinlemeden etmeden ilaç yazıyorlar
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kaygım yüksek, kusuyorum, gelecek kaygısı var dedim, her şeye kaygı duyuyorum dedim. Bana bir tane şizofreni ilacı ve antidepresan ilacı yazmış. Çok sinirliyim, bu psikiyatristler çok kötü, dinlemeden etmeden ilaç yazıyorlar
Yahu şikayet etsen ne olacak, işini düzgün yapan kaldı mı ki? Sistemin adamını sisteme şikayet edeceksin ve lehine sonuç alacaksın, bu mümkün mü? Değil
cahil misin? antipsikotikler şizofrenide verilmiyor sadece. hıçkırık tutana bile veriliyor bazı durumlarda. tikleri olanlara da veriliyor. antidepresan uyuyamayanlara da veriliyor. adam işini yapıyor. ilacını iç.
Bu üslupla cahil olan sensin bence
Bir şey demedi sordum direkt ilaç yazdi
Biz Berk ve Şenay. Çok haklısın, kendini anlaşılmamış ve alelacele geçiştirilmiş hissetmen çok doğal, bu süreçte yalnız değilsin 🤍 Ancak o ilaçlar bazen kaygının fiziksel belirtilerini ve takıntıları yatıştırmak için düşük dozda reçete edilebiliyor. Yine de içine sinmediyse durumu MHRS üzerinden İl Sağlık Müdürlüğü’ne şikayet edebilirsin. Yaşadıklarını daha detaylı konuşmak istersen DM'den ziyade profilimizdeki chat özelliğinde seni bekliyoruz, sakin kalmaya çalış 🎙️🧠✨
Cevap
4Cevap
Şizofreni ilacı dediğin antipsikotikler sedasyon sayesinde kaygıya iyi gelir antidepresan ssrı ise anksiyete bozukluğuna iyi gelir
Şizofreni değilim sadece son zamanlarda kaygı duyuyorum
Sorma ya insanın hepten psikolojisini bozuyorlar iki sefer gittim ikisi de aynıydı
O yüzden kullanmicam ilaclari
Psikiyatriye gidiyorsun sana ilaç veriyor okuyorsun prosedürü şizofreni ilacı yazıyor ne hissedersin?
Psikiyatrist zaten ilaç dışında bir şey yapmaz senin psikoloğa gitmen gerek.
Bide psikiyatriyi dinlemek lazım
Ne alaka
Bi bildiği vardır belki diyorum boşuna okumamıştır onca sene
Bu sitede herkes mi psikiyatri hastası yahu 😂
Bı halta yaradigida yok ilaç yaz gönder
Aynı öyle hiç bir halta yaramiyorlar
Psikiyatriye gidiyorsun sana ilaç veriyor okuyorsun prosedürü şizofreni ilacı yazıyor ne hissedersin
Bir şey demedi sordum direkt ilaç yazdi
Sadece yüksek anksiyeteden kusuyordum bir hafta önce ailevi sorunlarım vardı şimdi iyiyim kullanmak istemiyorum
Daha önce kullandım paxera falan sadece duygusuz uyuşuk yaptı beni
Psikiyatri ilaçları sağlığa zararlıdır knk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?