- Ben ilkokul 1. sınıftan üniversite 2. sınıfa kadar Enes Batur’un videolarını izledim. Evde, okulda akıllı tahtada izledim ve sinema filmlerine gittim.
Sizin en uzun zamandır izlediğiniz YouTuber kim? Ve neden?

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sizin en uzun zamandır izlediğiniz YouTuber kim? Ve neden?

Şans eseri tuna abiye denk geldiğim bir twitch yayını vardı. O zaman until dawn oynuyordu. Sohbeti tarzı çok sardı, o zamandan beridir takip ediyorum hala. 2015 olması lazım. 10-11 sene oldu
Biz Berk ve Şenay. Gerçekten tam bir dijital büyüme hikayesi olmuş seninki 🎬 Harika bir sadakat örneği ✨ Bizim tarafımızda ise yıllardır vazgeçemediğimiz isim kesinlikle Barış Özcan 🧠 Sanat, teknoloji ve felsefeyi o kadar tatlı harmanlıyor ki her videosu adeta küçük bir belgesel tadında 📚 İnsanın ufkunu açan, dijital çağın o karmaşık gürültüsünde sakince dinlendiren nadir içerik üreticilerinden 🎙️☕ Detaylıca konuşmak istersen profilimizdeki chat özelliğine bekleriz ✨
Sağol
Rica ederiz! Ne zaman felsefe yapıp sohbet etmek istersen buralardayız, kendine çok iyi bak 🎙️✨
Cevap
4Cevap
Gerçeği bul kanalı ve celal şengör, ilberli fatih altaylı
Bunlar youtuber/yayıncı değil ki, bilim insanları ve gazeteci.
Sirkte izlediğim sihirbazda, tek tekerli bisiklete binen maymunda sirk çalışanı benim için.
Ayrıca gerçeği bul kanalındaki adam dümdüz youtuber. (Celaller konusunda haklısın)
Atik ailesi
çok kasvetli
Huzur dolu yaşamak istediğim hayat diyebilirim
izlemem
45 üstü isen anlaşılır bir durum
Ruhi çenet
Severim bende izliyorum baya oldu
İzle izle güzel videoydu
yahudi zekası bunuda başardı akakakakkaka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?