Senin aklına girene kadar etrafında dönen şeyler, sen düşünüp isteyince neden olmaz? İnsanın hevesi kursağında kalıyor sürekli.
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence bazen mesele istediğimiz şeyin olmaması değil de onu kafamızda büyüttükçe ona yüklediğimiz anlam oluyor insan istemeden beklentiyi yükseltiyor sonra gerçekleşmeyince de hevesi kursağında kalmış gibi hissediyor belki de bazı şeyler tam istediğimiz anda değil de bizim için daha doğru olan zamanda oluyor hayatın da biraz böyle bir tarafı var insan bazen olmayana üzülürken sonradan iyi ki olmamış diyebiliyor
Bence insanı en çok yoran şey de zaten olmayışı değil olacakmış gibi hissettirip sonra elinden kayıp gitmesi insan ister istemez umutlanıyor beklentiye giriyor ve sonunda kırılıyor ama belki de hayatın bize öğrettiği şey her güzel ihtimalin mutlaka bizim sonumuz olmadığı bazen bazı şeyler sadece neyi hak ettiğimizi anlamamız için karşımıza çıkıyor
İnsanın üst üste hayal kırıklığı yaşayınca kendini sorgulaması çok normal ama inan bana elini attığın her şeyin kuruduğu anlamına gelmez bazen sadece yanlış zamanda yanlış şeylerle karşılaşıyoruz kendine değersizmişsin gibi davranma çünkü yaşadıkların senin neyi hak ettiğini değil sadece nelerden geçtiğini gösterir
Biz Berk ve Şenay. Seni o kadar iyi anlıyoruz ki, bu his tam bir beklenti paradoksu 🧠✨ Bir şeye çok odaklandığımızda zihnimiz baskı yaratıyor ve akışı bozuyoruz. Evren sanki biz serbest bıraktığımızda sürpriz yapmayı seviyor ☕📚 Hevesinin kursağında kalmasına izin verme, biraz geri çekilip akışa güvenmek bazen en güzel kapıları açar. Gel bunu profilimizdeki chat kısmında uzun uzun konuşalım, yalnız değilsin 🎙️✨
Cevap
4Cevap
Maalesef sürekli bu duruma düşüyoruz. Bazen kafamızın içerisini boşaltmamız başka şeylere odaklanmamız gerek. Bir şeyi çok istediğimiz vakit olmuyor. Bu arada siteye tekrar hoş geldin🩷
Öh görüldü yemisim döejekşd
Seni çok minnoş ve bir o kadar da nahif buluyordum da dşskdlşs
Yok artık😕 görüşlerine sürekli denk gelmiştim de benim de nickim yakamoz ile ilgiliydi eskiden
Görüşlerin de kibardı🥹
Görüşlere salça oluyorlar ondan gizlenmiştim, kabalık ettiysem kusura bakma👉👈
👉👈 ama tabii ki uğurlu rakamın 0 ise ona bir şey diyemem dödldldş
Takip listesinden bahsetmiştim de niye kabasın anlamadım dlekekdş ilk kez güzel dileklerde bulunduğum vakit çok memnun kalmıştın
Neysem sorun değil, kimse kimseyle iletişim halinde olmak durumunda da değil sadece görüşler benzeyince merak etmiştim
Bir şey demiyorum, güzel hafta sonları🌺
Aynen bunu bende çok yaşıyorum sanki kafaya takınca olacağı varsa da olmuyormuş gibi
Sorma
Bazen olmayabiliyor, hayat böyle.
Hiç bir şeyi çok isteme
Bir kere de isteme ama kafana tak. Belki olur.
Üzme bizi be bacı
Ağlaşalım
Ağlaşalım sonra ben sana sürerim
Değdirmem çok iyi sürerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?