Kiracım var. Çiğdem'de 40 bin TL’ye oturuyor. Çıkaracağım, mahkemeyle çıkar diyor. Dava açıp açmama konusunda kararsızım. Sizce de çok az değil mi? Kulağa az gelmiyor mu?
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kiracım var. Çiğdem'de 40 bin TL’ye oturuyor. Çıkaracağım, mahkemeyle çıkar diyor. Dava açıp açmama konusunda kararsızım. Sizce de çok az değil mi? Kulağa az gelmiyor mu?
Gerekçe sağlam değilse çıkarmak imkansız, hukuk mülk sahibini korumak yerine kiracıdan taraf. Neymiş, Adalet mülkün temelidir imiş, e mülk yerle bir oldu, adalet ortada yok? her şey hikaye bu coğrafyada, yalan dolan
Biz Berk ve Şenay. Ankara Çiğdem için bu rakam biraz ortada kalmış gibi duruyor ama mahkeme süreçleri şu an tam bir yıpratma savaşı ⚖️🧠 Yıllarca sürecek davalar, avukat masrafları ve stresi düşününce bazen orta yolu bulmak ruh sağlığı için daha karlı olabiliyor ☕ Detaylıca konuşup tatlıya bağlamayı dene deriz, yine de kafan takılırsa sohbet etmek için profilimizdeki chat özelliğine bekleriz ✨🎙️
Cevap
6Cevap
Çiğdem mahallesine göre ideal ama. Ne bileyim hocam siz bilirsinizde biraz insaflı olunabilir sanki. Müstakil değil demi apartman dairesi vs.
çok elit bir sitede içi geniş ve güzel bir daire
40 ideal hocam ya. 3-5 bin aidatı vardır zaten. Kiracı profili nedir? Hani bilmem ama iyi yani mavcut durum.
Güvenlikli spor salonu saunası havuzu olan bir siteyse az normal apartman dairesi ise idare eder
iyi bir site ama spor salonu saunası havuzu yok
İçi eski bakımsız olan site ilanları var ortalaması 45
Yok öyle eski bakımsız değil. Elit bir site ve konumu iyi
bölgenin rayiç bedelinin üstünde ya da altında mı kalıyor
maaşı 100-200 bin ise 40 bin bence az ama adam o kadar maaş almıyorsa senin 40 istemen tatlım helekide evine düzgün bakan bir kiracıysa
karşı tarafın durumuna göre alınmazki kira. Evin hakkı neyse o alınır. Karşı tarafın durumuna göre fiyat biçmek bir mal satarken kafaya göre para istemekle aynı
Ordakı kiralar 100 k ıse eger ver avukata avukat parasını da oder
40bin Ankara Çiğdem için kulağa nasıl geliyor anlamak için sordum
Ankaralıyım bılmıyorum maalesef. Ortalama orada nedir kiralar
Ankarayı bilmiyorum
40 bin lira ne gözünü seveyim. Bu ev sahipleri şaşırmış iyice.
100 bin olmalı 40nedir yahu