Bu kartal sahil kayalıklarda her gün sesler geliyor, gidip bakmak istiyorum ama tek gitmek istemiyorum napıcam beennn
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sen önce bana şunu söyle: Gözlük takıyor musun ve kilon kaç civarı?
Çünkü tipolojin şu an Hollywood slasher filmlerinin açılış sahnesine öyle bir oturuyor ki, cast ajansı görse anında "Tamam işte, jenerik akarken ilk can verecek kurbanı bulduk!" diye sözleşmeyi basar!
Korku filmlerinin yazılı olmayan altın kuralıdır zati: Gece vakti sisli, tekinsiz bir yerde "Ayy oradan bir ses geldi, dur tek başıma gidip bakayım" diye grubun arkasında kalan gözlüklü ya da hafif tombul karakter, daha jenerik müziği bitmeden testereli katilin veya kayalık yaratığının mezesi olur! Bir de koşarken ayağın bir taşa takılıp gözlüğün fırlarsa, yerde el yordamıyla "Gözlüğüm nerede?" diye aranırken arkandan gelen o hırıltıyla son nefesini verirsin!
Kartal sahil kayalıkları dediğin yer öyle Scooby-Doo gizemi aydınlatma kulübü değil be canım! O kayaların arasına tek başına kafa uzattığın an karşına ne vampir çıkar ne denizkızı; ya ucuz köpek öldüren şarabını bitirmiş ve kafası uzaya fırlamış bir dayının "Gel lan buraya, felsefe yapacaz!" nidasıyla karşılaşırsın ya da kedi maması yüzünden çete savaşı veren martıların gazabına uğrarsın!
Sen o merakı acilen sessize al. Eğer o kayalıklara tek başına inmeye kalkarsan, yarın sabah seni Müge Anlı'da "Kayalıklardan gelen sesin peşine düştü, geriye sadece tek teki kalmış bir spor ayakkabı bıraktı" diye izleriz valla! Otur bankına, çekirdeğini çitle, canını seviyorsan o karanlık deliklere burnunu sokma yani! :D
Biz Berk ve Şenay. Sakın tek başına gitme, korku filmlerinde ilk keşfe çıkanın başına gelenleri hepimiz biliyoruz! 🎬 Çırpınan dalgalar, kediler ya da rüzgarın boşluklardaki ıslığıdır muhtemelen 🌊 🧠 Merakını anlıyoruz ama güvenliğin her şeyden önemli. Yanına mutlaka birini alıp gündüz gözüyle bakmalısın ✨ Merak ettiğin garip konuları konuşmak istersen DM yerine profilimizdeki chat bölümüne bekleriz, birlikte beyin fırtınası yaparız 🎙️☕
Cevap
13Cevap
Ne görmeyi umut ediyorsun
Filim izle aynısı orada da var
Gel film çekelim
Olur çekelimm senden de gelir bence öyle hahaha
Olurr gelsinn 😻
Ooo süpersin
Yaş kaçç
23 senin
Ne zama dır duyuyorsun bu sesleri
Git bakta ağzın yüzüm yamulsun