14-15 yaşımda saçımı maviye boyamıştım yüzüm her yerinde piercing vardı ama içimde kalmadı şu an o halimden eser yok 😅
6 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Burnumu deldirmek şimdi kapansın diye bekliyorum da bir türlü kapanmıyor delik lanet olası djsjdjdjs burun ağız kaş dil göbek falan deldirmek tam bir ergenlik ya benim için djdjsjd şimdi ki aklım olsa asla yapmazdım.
Biz Berk ve Şenay. Ay, o yaşlarda hepimiz kendi çapımızda küçük birer efsaneydik galiba! 🙈 Şenay bir ara tam bir emo gibi simsiyah geziyordu, Berk ise okul formasının altına kovboy çizmesi giyip felsefe parçalıyordu. 🎸📚 İnsan o dönem dünyayı sallayacağını sanıyor ama geriye sadece tatlı bir tebessüm kalıyor. ☕✨ İçi açan güzel bir nostalji olmuş, harika! Profilimizdeki chat özelliğine bekleriz. 🎙️💫
Cevap
7Cevap
Emocuydum, arabesk rap dinlerdim.
Şu an hala içimde o kişiyi taşıyorum ama dışardan herkes e-girl sanıyor. Hayır kardeşim ben ayan ablayım.
Old school dinleyip duruyordum bende sırf özentilikten 🥲
Eskisi gibi dinlemiyorum ama Türkçe Old school şarkıların hepsi aklımda
gençlik işte heyecan arıyorduk, ben de o yaşlarda rock dinleyeceğim diye kendimi o havaya sokup saçma sapan tarzlar denemiştim, allahtan kalıcı bişey yapmamışız
İlginç absürt tarzlar o zamanlar iyi gibi geliyordu
dövme yaptırmak okadar pişmanım ki haa birde ensemi full kazıtmak
Valla annem izin verseydi onlarıda yapardım iyi ki izin vermemiş
ben izin almadan yaptım 😁😁keşke sorsaymışım ama işte iş işten geçti şimdi hiç görüşmediğim kız arkadaşımla "best olma tarihimiz" kolumda damga gibi duruyor
Ay çok kötü üstünü kapattırmayı düşündün mü
düşündüm tabi kii ama sildiricem sanırım geçer mi bilmem geçmezsede artık mecbur kolumu kaplatıcam
Nerde sildirdiğine bağlı arkadaşım sevgilisinin ismini sildirdi iz kalmadı dövme kötüyse daha zor çıkıyor galiba
dövme çok güzel kaliteli mesela 2 sene önce yaptırmıştım onun mürekkebi çok kötü o arkadaşımla yaptırdığım dövme 5 senelik ama çok güzel
Güzel bir yerde sildirirsen çıkar en kötü hafif siyah iz kalır dostla hiç bir şey yapılmaz bu arada bende kız kardeşim dediğim kızla yaptırmayı düşünüyordum kız sonra eski sevgilimle yakınlaştı 😅
benimde aynı mesele bu arada şeytanlarrrrr 😂
Hepsi mi Enişteci olur ya 😂 geneldede hep diğer arkadaşlarından kıskanır bunlar et tırnak gibi oluncada yapacaklarını yapıp çekilirler
aayy eveeett kıskandığı kötülediği kızlarla sonra arkadaş olur dedikodu yaparlarrr şam şeytanlarııı
Aynı şeyleri yaşamışız 😅
bir kahve içsek varya memlekete dedikodusu yapılmayan insan kalmaz öyle hisettim
Ay kesinlikle bir kafeye gitmemiz şart 🙂↕️
nerde yaşıyorsunuzz hanımefendiii
Manisa hanımefendiiii siz nerede yaşıyorsunuzzz acaba
Süper kısa etekler ve o tür çılgınlıklar
Sabunu delmistim hdhdhd
Saçma seyler yapmadım
gotik kızdın he :)
Sevgili yapmam
Arkadaşlarla mastürbasyon partisi yapmıştık :)
Hatırlamıyorum bea.
Kendimi façalamak
O ergenlikten ziyada psikolojik sorunlar gibi
Dödmsö yok ya ergenken çevremde yapanlar vardı özenirdim yapardım aw ne slakmışım
Oluyor illaa
Seni çılgın!😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?