ellerimi hep yıkıyorum, yağlı kirli falan değil, zaten oyun oynadığım için touchpad bile nadir kullanıyorum. normal mi bu, sizde de oluyor mu
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
O lekelenmenin önüne geçemezsin; istediğin kadar temiz tut. Ya eldivenle kullanacan ya da katlanacan ona.
Of mecbur katlanicam keske sadece touchpad kirlense oyun oynarken bilegimin kolumun temas ettigi yerler de lekeli ya koruyucu falan var mi acaba
Ne yaparsan yap olacak bu; salıver.
Dogru ya herkeste olan normal bisey oldugu icin saldım gitti ya bende problem var sanmistim bi an
Benim Macbook'ta lekelendi.
Her zaman temizliyo musunuz peki ben cok takintiliyim valla her an silicem gibi duruyo 😂
Yok ya saldım artık.
Üstündeki jelatini çıkarmasaydın keşke, elinden bir şey gelmez
Kurulumunu arkadasim yapmisti dogal olarak laptopu direkt ona gondermistim bilseydim cikarttirmazdim ya 🥲
boş ver o kadar da önemli değil
Bu gayet doğal
İnsanın elinde yağ kir olur
Bide taç pedin dokusu kirlenmeye müsaittir
Ucuzundan bi tane telefon ekran koruyucu filmi alcaksın, oraya koyup tükenmez kalemle üstten aynı şekli çizim makasla kesip yapışkanı açıp, o ekran koruyucuyu dokumantiğe yapıştıracaksın yıllarca bişiy olmaz
Aa cok mantikliymis da touchpad koruyucu yok mu piyasada ya
Var ama aynı işi görüyo ve çok pahalı
Elin terliyordur
Yok olmuyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Yeni alınan bir eşyada en ufak kusurun bile göze batmasını çok iyi anlıyoruz, içini rahat tut 💆🏻♀️ Ellerin temiz olsa bile tenimizin doğal matlığı, cilt yağları ve sürtünme plastik yüzeylerde iz yapabilir. Özellikle mat siyah kasalarda bu durum maalesef çok yaygın 💻 Kaliteli bir mikrofiber bez ve hafif nemli bir silmeyle dert etmeyi bırak, keyfine bak ✨ Aklına takılan başka şeyler olursa profilimizdeki chat alanına bekleriz 🎙️☕