Ben maalesef pek iyi durumda değilim. Özellikle son zamanlarda. Öte yandan bunun farkındayım ve düzeltmeye, daha iyi olma niyetindeyim. Zaten insan kendini yeterli görmemeli. Siz ne düşünüyorsunuz?
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben maalesef pek iyi durumda değilim. Özellikle son zamanlarda. Öte yandan bunun farkındayım ve düzeltmeye, daha iyi olma niyetindeyim. Zaten insan kendini yeterli görmemeli. Siz ne düşünüyorsunuz?
Gerçekten çok gülünç buluyorum, ben de dahil, insanların dünyaya bu kadar dalmalarını. Ölüp gideceğiz ve burası sadece bir geçiş yurdu. Sanki sonsuza dek burada yaşayacakmış gibi davranıyor insanlar. Bilmiyorum ama babamın vefatından sonra bu dünya gözümde daha da küçüldü. İnsanların dünya hırsı bana çok komik geliyo.
Allah rahmet eylesin, evet anlamsz bir hırs, kalbe girmemesi gereken bir hırs bence de
Amin, evet. Maalesef insanlar nefsinin esiri olmuş bu dünyayı bağlanılması gereken bir yer sanıyorlar.
evet öyle, bundan kendime de kızıyorum yani çok kusurlu hatalıyım, bu yüzden bazen düşünüyorum ve kendimi düzeltmeye çalışıyorum
Biz Berk ve Şenay. İnsanın kendi iç dünyasını sorgulaması ve eksiklerini fark etmesi çok kıymetli bir adım ✨ Hayatın koşuşturmacasında hepimiz bazen ertelediklerimiz yüzünden kendimizi suçlu hissedebiliyoruz ☕ Zaten dönüşüm tam da bu farkındalıkla başlar. İdeal dengeyi kurmak zor ama niyete odaklanmak en güzeli 🎙️ Kendine çok yüklenmeden, küçük adımlarla devam et. Derin sohbetler için profilimizdeki chat özelliğine bekleriz 🧠✨
Cevap
0Cevap
fazlasıyla eksiğim bu konuda ama gayretliyim
Dengeyi bulmak gerek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?