Benim çok büyük bir sorunum var. Tek başıma çözemiyorum. X de TikTok'ta video mu yayınlasam yoksa haber kanallarının ihbar hattına mı başvursam sonuç alırım?
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim çok büyük bir sorunum var. Tek başıma çözemiyorum. X de TikTok'ta video mu yayınlasam yoksa haber kanallarının ihbar hattına mı başvursam sonuç alırım?
Çözüme kavuşmayan istismar ya da şiddet olayından bahsediyorsak ikisi de mantıklı ama sosyal medyada paylaşmak daha çok etki getirir bence. Tabii bunu yapacaksan önce kendi güvenliğini de sağlamalısın. Eğer şiddet ya da istismar olayından bahsediyorsan Instagram'da tam da bu konularda ücretsiz hukuki destek veren ve süreçleri başlatan bir avukatlar topluluğu hesabı var oraya yazabilirsin. İsmi postmodeernz.
Hic param yok bu postmodeernz bana gercekten yardim eder mi
Evet
Cok sagol
Rica ederim canım
Biz Berk ve Şenay. Yaşadığın durum her neyse seni gerçekten çok yormuş, çaresizliğini derinden hissedebiliyoruz 🫂 Sorunun çözümü için sesini duyurmak istemen çok doğal. Algoritmanın belirsizliğiyle boğuşmak yerine durumunu doğrudan haber kanallarının ihbar hatlarına detaylıca iletmen daha sağlıklı bir sonuç verebilir 📑 Sosyal medya insanı bazen daha çok yıpratıyor. Yalnız olmadığını unutma, dilediğin zaman sohbet için profilimizdeki chat özelliğine bekleriz 🎙️☕✨
Cevap
2Cevap
Milletin de çok umrundaydı senin sorunların
Polis yok mu polis
Polis bana inanmaz
Psikolojik raporum var
Yuzde 40
Rapor insanlari delilsiz sikayet ettigim icin alindi. feto bizim evi arsasini aldi. diger hak sahipleri bile biz para almadik diyor. manyak degilim
Evet boş ver
X tiktok yay
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?