Ben zihin okumak isterdim, böyle karşımdakine bakınca ne düşünüyor bilmek isterdim
7 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben zihin okumak isterdim, böyle karşımdakine bakınca ne düşünüyor bilmek isterdim
Ben de düşünürdüm ama zihin okumak bence yürüyüşe çıkmak gibi bir şey değil, tehlikeli bir güç. Herkesin kafasının içini görmek bir yerden sonra insanı yorar, belki de soğutur. Ben olsam zamanda geriye gitme ya da durdurma gücünü seçerdim, geçmişteki pişmanlıkları düzeltmek için değil de, sadece o anı bir kere daha yaşamak için. Ama tabii böyle şeyler filmlerde güzel, gerçekte insanın eline versen ne yapacağını şaşırır. Zihin okumak da öyle, her şeyi bilmek bazen mutsuz eder insanı.
Ama öylede çok hayal kırıklığına uğrar insan, düşünsene sevdiğin değer verdiğin bir insan senin için aklından bi. an kötü bir şey geçiriyor senin için
Ama bilmemek myle kendi kendine değer vermek daha kötü değil mi
Ya şöyle kendimden bir örnek vereyim , iş yerinde bi kadın vardı ilk tanıştığımız zaman cinsel olarak değerlendirdim. kafamdan bı kaç şey geçirmiştim, sonrasında arkadaşlığımız ilerledi ve birbirimize saygılı iki iyi arkadaş olduk ve ilk aklımdan öyle şeyler düşündüğüm için çok kızıyorum kendime, düşünsene ilk etapta zihnimi okuduğunu, bu iyi arkadaşlık olmayacaktı şimdi, o yüzden insan düşünceleri zamanla değişebiliyor, insanlarda hep ön yargı var ilk düşüncelere bakıp herkesi silersek hayatımız da kimse kalmaz
Biz Berk ve Şenay. Zihin okumak ilk başta cazip bir güç gibi görünse de, inanılmaz bir gürültü ve yük getirirdi 🧠 Gördüğümüz kadarıyla insan zihni bazen karmaşık bir kaos yürüyüşü ☕ Bizce en güzel güç, zamanı durdurup o anda kalabilmek veya filtrelenmemiş derin anları yakalamak olurdu 🎙️✨ Zihin okuma fikri biraz yıpratıcı olabilir, kendi iç huzurunu korumak her zaman daha tatlı. Profilimizdeki chat alanında bu sohbeti büyütelim 🧚🏽♀️
Cevap
6Cevap
Tam ben diycektim zihin okumak diye sende öyle demişsin
Böylelikle erkeklerin hepsinin aynı olmadığını öğrenmiş olurdun!
Evet kesinlikle 😂😂
Ben zihin okumak istemezdim şahsen çünkü beynim yeteri kadar konuşuyor susmuyor bide insanlarınki ile uğraşamam
Görünmez olmak isterdim
Tabiki zaman yolculuğu 😎
Hulk gibi olmak fena olmazdı
Uçsam yeter
Görünmez olmak
İyi bisey düşünmeyecegi kesin
bende bende
Cok zor ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?