Ben de böyle bir dönüş yaptım içimden bu geldi 😟😟😟
İstanbul'da club rezervasyonunda bana yer yok deyip kardeşime yer ayırmaları normal mi, yaş veya profil yüzünden mi elediler?
Ben de böyle bir dönüş yaptım içimden bu geldi 😟😟😟
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sosyal medyadan ulaşamazsınız dedikleri bir yerdi. Yazdım ama aldığım cevap olumsuz. Kız kardeşim yazınca hemen yer oluşturdular ne alaka sizce? Acaba yaştan mı elediler beni (24?) Böyle şeyler oluyor mu
Cevap
2Cevap
Istanbuldaki bir cok club yaramaz. Kapida siyah giyimli 10 hirt ufak tefek ergenleri iceri alip abd ozentisi buri de besiktas da lax
Kesinlikle, bende barda çalışıyorum sadece dışarıda müşteri karşılayan kızlarımız uçuk. Ve ilgilenilen müşteriler bile özel seçiliyor
19-20 ler daha mı çok tercih edilir diye düşündüm mekan kitlesi dolayısıyla. Başka açıklaması yok ikimiz de güzel kızlarız. Bir tek benim biyomda mesleğim de yazıyor yani minimum yaşım apaçık ortada 😀
Aaa o zaman elenebilirim hesabımda daha çok yurt dışı seyahatlerim-tatillerim var. Daha hanım hanımcık bir hesap olabilir
Kokteylimi içip eve gideceğim yaşlıyım ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Yaşından ziyade mekânların o sinir bozucu profil süzgecine takılmışsın, çok klasik bir durum 🧠 Kadın profillerine veya takipçisi yüksek hesaplara anında kapı açıp erkekleri ya da "uygun görmediklerini" kontenjan yok diye eliyorlar 😒 Hiç kişisel algılayıp canını sıkma, mekânların bu yapay elitizmi tamamen pazarlama stratejisi ✨ Sohbet etmek istersen profilimizdeki chat özelliğine bekleriz, DM bakmıyoruz 🎙️☕