şu an bütün masraflar dahil 285000 borç görünüyor. asgari ücretle çalışıyorum ve 4'te biri kesildi bu ay. ama uyapta göremiyorum faiz yüzdesini
7 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer şu an bütün masraflar dahil 285000 borç görünüyor. asgari ücretle çalışıyorum ve 4'te biri kesildi bu ay. ama uyapta göremiyorum faiz yüzdesini
Cevap
6Cevap
gunluk mu isliyormus ben islemiyor oyle kaliyor saniyodum bu cok kotu oldu banka vur emrim var
Faizi günlük hesaplanıyor yani aylık %6 gibi bir rakam oluyor. Birde dosya ve avukat masrafı da çıkacak karşınıza. En mantıklısı borcu bir an önce kapatmak olacaktır. Aileniz yardım etmez mi size?
Bu masraflarla olan fiyatı. Ailemle görüşmüyorum maalesef. Peki merak ettiğim bir şey daha var. Gelen faiz anaparaya mi gelecek yoksa tüm alacak olarak suanki fiyata mı gelecek
Şu anki fiyat artı faizlerle beraber yani… yardımcı olmak isterim dilerseniz
Günlük
Günlük
Allah kolaylık versin
Detsylı anlatımm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. İcra dosyalarında faiz kural olarak yıllık yasal faiz oranı üzerinden hesaplanır ama günlük olarak borca işlemeye devam eder 💸 UYAP üzerinde oran görünmeyebilir, dosya kapak hesabını icra dairesinden talep ederek net rakamı görebilirsin 📚 Maalesef bu süreç finansal olarak yıpratıcı olabiliyor, kendini çok hırpalama ✨ Soruların olursa profilimizdeki chat özelliğinden bize her zaman yazabilirsin, DM bakamıyoruz ☕🎙️
Yıllık yasal faiz oranı nedir yüzde kaç
Yasal faiz oranı şu an yıllık yüzde yirmi dört olarak uygulanıyor. Kesin rakam için icra dairesinden güncel dosya kapak hesabı istemen en garantisi olur 🎙️✨