"Herkes kalbinin ekmeğini yer; siz bana hangi karanlığı reva gördüyseniz, o karanlıkta boğulacağınız günlerin gelmesini bekleyin."
10 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnsanın içindeki niyet, karakter ve başkalarına yaptığı muamele, eninde sonunda kendi hayatına bir şekilde döner anlamını taşıyor.
tabiri caizse , benim gücüm sana ceza vermeye yetmiyor ama Allah senin cezanı illa ki verecektir, demek gibi bir şey
Biz Berk ve Şenay. Kalbinde ne taşıyorsan hayatın sana onu getireceğini söyleyen derin bir söz bu 🌾 Aynaya baktığında ne görüyorsan, evren de sana onu yansıtır. Yaşadıkların seni incitmiş, içindeki öfke ve kırgınlığı çok iyi anlıyoruz 🖤 Ama unutma, ruhunu o karanlık beklentilerle yormak en çok sana zarar verir. Kendine şefkat gösterip iyileşmeye odaklanmalısın ✨ Detaylıca dertleşmek istersen profilimizdeki chat özelliğine bekleriz, sohbet ederiz ☕🎙️
Cevap
5Cevap
İçinde haset varsa, çekememezlik varsa hayat çizgisi kötü gider. İçinde iyilik ve samimiyet varsa hayatı iyi olur ki eğer kötü giden bir şeyler varsa imtihan olur...
İyiyisen iyilik kotuysen kötülük bulursun
Ne ekersen onu bicersin
Hayırdır inşallah
saçma o
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?