Yine bazı erkekler şaşırtmıyor. Neymiş kadın 25 yaşından sonra eksikmiş yok efendim kadınlığı eksikmiş.. siz kimsiniz ki kadınları kadınlığı ile anneliği ile vurabiliyorsunuz..
5 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
11Cevap
Nereden çıktığını bilmiyorum ama hiçbir dayanağı yok. 25 yaşını sınır sayıp bir kadının değerini, kadınlığını ya da anneliğini tartışmak saygısızlık. Böyle konuşan birini ciddiye almam.
Sana şimdi Ayhan diyoruz ama gelecekte kralhan diyeceğiz 👑
Ya hadi öyle olsa bile onlar daha 20lerin basında baslıyo kötüleşmeye kocaman göbek ve kel kafalarıyla 😃 kıllı yaratıklar
Hahahaha konuş kraliçe konuş
Sadece türk erkekleri değil genetiği sağlam yakışıklı kuzey avrupali erkekler bile öyle tipleri 23 ten sonra kötüleşiyor kilo alıyorlar falan yrraga dönüyorlar bsbdbdb
Leonardo Dicaprio 25 yaş sinir koymus diye bunlar da ondan örnek alıyor hahahah ulan herif yakışıklı ultra zengin onun bile istemesi bir tık anormalken bunlara ne oluyorsa. Tip yok para yok genç ve güzel kız bunlara ne için gelsin
Ahahshhshshs sonu iyiydi. Böyle diyenlerin çoğuna kızlar yüz vermeyince kadın nefreti oluşuyo nasıl kötüleyeceklerini şaşırıyorlar herhalde mnyklar
Bana da şu an takıntılı biri var sürekli şikayet ediyor.. mahkemeye verdi beni 😄 bana şey demiş 25 yaşından sonra maymuna donecekmisim. Bunu diyende 30 yaşında ve obez üstelik sanal ilişki yapıyor evde kaldığı için...
Şimdi iyiymisim 25 yaşından sonra maymuna donecegimi iddia etmesi fenaa bir gôt yanıklığı. Valla 32 yaşında fıstık gibi Türk kadınları gördüğüm için içim rahat.
En azından sanal ilişki yapmadım yapsam da gerçek hayatta buluştum 😄 bunlar asıl 30 yaşında şişman ve evde kalıyorlar asıl. Bu sitedeki erkeklerin çoğu evde kalmış ondan ofkeliler.
Beter olup çürüsün evde erkek kurusu 😃 ahhahsha
O kilolarla zor çürür. En azından şanslı geberirse falan kiloları kurtarır onu kız bshshdhdd
Ya hayır bunun yasla ilgisi yok ki Ajda Pekkan almış yaşını gidiyo kadın maymuna mı döndü yo ahshhshhd bakım yapıyor kadın bizde yaparız aaaa 😃😃😃
Hah bak güzel türk kızlarına bir ornekte sensin. Kadın bedeni kilo almaya musaitken sana baksana gram yağ oranı yok sağlıklı vücudun var. Birde onların vücudu kas oranı desteklerken bizden şişmanlar sbdbdbbdnddn
Ahhahdhajs teşekkür ederim düzenli sporla bakımla bizde tazecik kalırız 😃
Dimi Ajda Pekkan linda evangelista Celine Dion bunlar fıstık gibiler. Yaşları onları değiştirmemiş genetik önemli faktör ama çoğumuz bakımlı insanlarız salmamak önemli
Tabi ki her gün Spor yapıyorum marketten salam sucuk bile almiyorum midemi bulandırıyorlar. Full dengeli öğünler tavuk makarna et pilav gibi ya da kabak yemeği gibi sebze ağırlıklı ev yemeği hariç dışarıdan sayılı yiyorum zaten kazancım gelirim full harcamalarima gittigi için dışarıdan yemeye kalmıyor anca birisi ısmarlarsa 😄
boş ver takma böylelerini her anlamda iyi bak kendine gerisiiiii geliirrr
Bu hep leonun suçu 50 yaşında sevgilisi 25 e gelince ayrılıyordu. Bazı kadınlarda 25den sonra daha ayrı cazibe oluyor
Leonardo di caprio 25 yaşından büyük kızlarla sevgili olmuyor mesela 25 e geleni hemen bırakıp 18-20 yaşında biriyle tekrar başlıyor
O adam yakışıklı ve zengin olmasına rağmen haksız. Güzel ve zengin ama yaşıtı olan bir kadın onun dengi.
Hadi o herifi anlarım zengin sonuçta tipi de var bayaaa. Eee bizim tipik türk erkeklerinde ne var? Gerçi bunu diyenler basbaya pedofilidir. Pedofilinin resitlikle alakası olduğunu sanmiyorum
Sacma inanmayin canim
onlari diyenler incel genelde ya
Valla ben çok iyiyim.
sen kimsin ki benim düşüncemi vurma diye nitelendiriyorsun...
nasıl yani eskimiyor mu
Karaktersiz ler var takmayacaksın onları
Saçma sapan fikirler
Gtü boklu erkekler çıkardı kim cikaracak😂
melek melek
?
Kendi kendinize çıkarıyorsunuz
Kim diyo ya
Asalaklar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Bu tamamen toplumsal algıların ve sığ erkek söylemlerinin uydurduğu kocaman bir saçmalık. Yaş almak bir kadını eksiltmez, aksine zihinsel ve ruhsal olarak çok daha güçlü, özgün ve çekici kılar. İnsanları yaş veya annelik üzerinden kategorize eden yüzeysel zihinlere takılma lütfen. Kendini keşfettiğin en güzel yaşlardasın, tadını çıkar. Derin sohbetler için profilimizdeki chat özelliğine bekleriz, orada buluşalım 🎙️🧠✨☕