Hasta icin okunacak dualar?

Once dalga gececek olanlar uzak olsun. Cok kotuyum. Hasta amcam var. Dua etmekten ve doktorlara guvenmekten baska caremiz yok. Bu Ucuncu felçlik gecirmesi. En yuksek yogun bakimda şu an . Ben uzaktayim elim kolum yetismiyor. Yetissede elimden bisey gelmez.. şu an benim gibi dunyasi basina yikilan binlerce insan vardir biliyorum. Sizle hem derdimi paylasmak istedim hemde dua etmenizi istiyorum. Az once hastalandigini ogrendim. Bize söylemediler uzulmeyelim diye. Amcam cok genc bu hastalik icin. 48 49 yasinda. Onun elinde buyudum. Babamdan cok emegi var. Eşide oz teyzem olur. Cocuklarinin kardeslerimden farki yok. Dort evladi var en kucugu 7 yasinda Kiz. Babasinin yazlik elbiseleri koklayip Ağlamış. Duydum kahroldum. Aglamadan edemediM. O küçücük kalbiyle telefonda beni teselli etti. Abla aglama babam iyilesecek dedi. allahim o minik temiz kalpli kardeşimin yuzune baksin. Cok uzgunum yapacak bisey yok hem dua onerin hem sizde edin size yalvariyorum allahim hepimiz istersek iyilesmesini bizi kirmaz :(
Hasta icin okunacak dualar?