Sigorta girişim var ama çalışmadığım günleri nasıl ödeyebilirim? Toplu bir ödeme yapabilir miyim 2-3 senelik gibi?
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sigorta girişim var ama çalışmadığım günleri nasıl ödeyebilirim? Toplu bir ödeme yapabilir miyim 2-3 senelik gibi?
Elbette ödeme yapabilirsin ama buna şu an gerek var mı? Nasılsa emekli olamayacaksın şimdi ödeme yapmanın pek yararı olur mu emin değilim. Ayrıca 3 senelik ödeme nerden baksan 500 bin lira falan olur
Kaç yaşındasın? Prim tamamlasan bile yaş dolmadan nasıl emekli olacaksın?
Tabiki bugünün parasıyla o farkı kapatmak avantaj olacaktır. Gss prim borcun yok demi
18 yaşından sonra çalışmadığın dönemler için gss borcun vardır, öğrenci değilsen. Bence e devletten bi kontrol et
Tamam yazdım sana bak istersen
Biz Berk ve Şenay. Ne yazık ki geçmişte çalışılmayan boş günleri topluca geriye dönük ödeme gibi bir imkan bulunmuyor ☕ Geçmişe dönük borçlanma sadece doğum, askerlik veya yurt dışı gibi kanunda belirtilen özel durumlar için geçerli 📚 Ama kafan hiç karışmasın, detayları konuşmak istersen DM yerine profilimizdeki chat özelliğine bekleriz, birlikte bir çay içeriz ✨🎙️
Cevap
5Cevap
SGK. basvuru yaparsanız ödeme olur.. Ama bir iş kolunda iseniz geriye dönük borclanarak ödeme yapılabilir.
Bulundugunuz yerde SGK başvuru yapabilirsiniz dilekçe ile..
E. devletten denemeye çalış olmassa basvuruda bulun.. sizin borcunuzuu cikarirlar ödeme yaparsınız.
Herhangi bir iş yerinde sigortan olmadan olmaz
Öyle olmaz işte
Çalıştığın sigortalı günleri yatirisin sadece
Yapabilirsin
Toplu ödeme yok
Hayır
Çocuklara borçlanarak oluyor
Sen bilmeden konuşma
Askerlik borçlanması ya da
Para ödeyerek dolduramazsın sigortanı ozaman herkes verir herkes olur bazı istisnalar var
Öyle chat cpt yaz görürsün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?