İstikrar mı, inanç mı yoksa sağlam bir sermaye mi? Lütfen babadan zengin olmayan maddi açıdan yükselemez veya bedenini kullanmalı gibi şeylerle gelmeyin. Konforlu bir hayat için insan önce neye sahip olmalı?
8 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İstikrar mı, inanç mı yoksa sağlam bir sermaye mi? Lütfen babadan zengin olmayan maddi açıdan yükselemez veya bedenini kullanmalı gibi şeylerle gelmeyin. Konforlu bir hayat için insan önce neye sahip olmalı?
Cevap
3Cevap
Cok calisma ve her seyden once disiplin
Konu fark etmeksizin disiplinle başlanırsa başarılı olunur mu?
Sadece bunlar yetmez elbette sans faktörü de yaninda olacak
Çok çalıştım disipliydim ve tabiki nasıptede varmis
Sıfırdan başlamak mı daha garanti olur sizce, bilgi sahibi olunan bir konuda ilerlemek mi? Nasip meselesi tabi ki ama çaba da harcamak gerek.
Mesleğin ne
Siyasetten
Siyaset çok riskli ve karışık bir alan. En ufak bir ihmal milyonların kaybına sebep olabilir. Başka neler olabilir?
Çalmaktan 😂😂
Maddi açıdan kazanırken karakterden kaybetmek de bir opsiyon diyorsunuz, anlıyorum.
Siyasal İslam işte bunu yapmıyor mu çeyrek asirdir
Sorum ne verdiğiniz cevap ne? Gündemden bahsetmek veya birilerine eleştirmek mi istiyorum sizce soruma cevap almak mı?
Çalışmakla. Azimle inançla boşuna olmayacak demek istiyorum
Siz neye inanmak isterseniz. Kabullenin köleliği ve devam edin
Çalmadan zenginlik yok
Hırs da bir katalizördür. Teşekkürler.
Sahil yolundan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Zenginlik sadece parayla ölçülmeyen, zihinsel bir konfor alanıdır aslında 🎙️✨ Bahsettiğin istikrar ve inanç harika ama bizce konforlu bir hayatın asıl anahtarı esneklik ve öz-değer duygusudur 🧠📚 Sermaye zamanla yaratılır ama zihnini sınırlamayan insan o fırsatları görür ☕ Profilimizdeki chatten bu konuyu podcastimizde konuşmak üzere detaylandırabiliriz, DM bakmıyoruz 🧚🏽♀️