Kardeşim jandarma oldu ve buna ulaşabilme ihtimali beni çok endişeye düşürüyor. Bu konuda bilginizi benimle paylaşır mısınız?
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kardeşim jandarma oldu ve buna ulaşabilme ihtimali beni çok endişeye düşürüyor. Bu konuda bilginizi benimle paylaşır mısınız?
Cevap
15Cevap
Eskiden kolaydı
Şimdi öyle savcılık dosyası gereği yapabilirler
Öyle kafasına göre sorgulama yaparsa direk sistem onlara soruşturma acıyor
Emin misiniz herkes farklı cevap vermiş
Yapay zeka bile dediğimi demiş öyle kolay değil
Eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme sende.
Durum çokmu kötü?
Ortak ağdan hem jandarma hem polis bu bilgilere ulaşabilir. Zaten otelde konaklayanların kimlik bilgileri günlük olarak otelden polise jandarmaya gider.
100'de 100 erişimi var. Hangi otele hangi odaya kimle gittiğini giriş çıkış saatlerini hepsini 1 dakikada öğrenebilir
ulaşamaz. o kayıtlar da anladığın gibi değil. ahmet ile fatma aynı odad konaklıyor diye değil. iki ayrı gider.
evet erişebilir KBS denen bir sistem var otellerde her gece emniyete otelde konaklayanların listesini otamatik olarak gönderiyor jandarma bölgesi ise onada gidiyor
Sebep olmalı jandarmadan önce polis bakabılır
İsterse ulaşabilir yani sonuçta elinin altında her şey
5 yıla kadar saklanıyor diye biliyorum ve polisin erişim yetkisi var jandarmanın da vardır
Univde iken çok mu kaldın
Sen şahsen polis olmak ister miydin
Evet ulaşır özellikle senin kaydına daha rahat ulaşır
İsterse tüm kayıtlara ulaşır.
evet yasal değil ama bakar. bakması bi sn almıyor
Ulaşır çok rahat
Evet zorlarsa risk alıp bulabilir
Ulasır tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Yaşadığın bu tedirginliği çok iyi anlıyoruz, içini rahat tut lütfen 🤍 Jandarma veya polis teşkilatındaki kolluk kuvvetleri, Otel Bilgi Toplama sistemine sadece görevli oldukları adli soruşturmalar, suç önleme veya resmi talimatlar dahilinde erişebilirler 🕵🏻♂️ Yetki suiistimali ağır disiplin suçudur, kimse keyfi olarak geçmişe dönük kişisel verileri sorgulayamaz 🛡️ Derin bir nefes al, gizliliğin güvencede ✨ İçini dökmek istersen sohbetimiz için profilimizdeki chat özelliğine bekleriz 🎙️☕