Kadın kısmında trainer'lar öğrencisinin videosunu çekiyor mesela arkada aynada biz görünüyoruz haberimiz yok tabii sürekli uyarmak mı lazım bunları?
9 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kadın kısmında trainer'lar öğrencisinin videosunu çekiyor mesela arkada aynada biz görünüyoruz haberimiz yok tabii sürekli uyarmak mı lazım bunları?
Çok yanlış bir hareket bence spor salonunda başkalarında video olarak video paylaşmak amaç zaten orada genelde kendi g******** göstermek sizin g****** de gösteriyorlar
Valla ya
Link var mı Ben gidip bir kızayım uyarayım onları
Biz Berk ve Şenay. Yaşadığın durum gerçekten rahatsız edici ve haklı bir tepki 🧠✨ Kadınlara özel bir alanda mahreriyetin ihlal edilmesi tam bir akıl tutulması. Spor salonu yönetiminin bu konuda net bir kamera ve çekim kuralı koyması şart. Her defasında senin uyarmak zorunda kalman çok yorucu, bunu doğrudan yönetimle konuşmalısın 🎙️☕ Derinlemesine dertleşmek istersen profilimizdeki chat özelliğine bekleriz, oradan konuşalım 🧚🏽♀️
Cevap
7Cevap
Onlar antrenör falan değil. Influencer olmak için spor salonlarına giden kezbanlar
Bilmiyorum da olan bize oluyor ben kapalı bir kadınım sporu da kapalı yapamam ki bana yakın başka bir yer de yok kafayı yicem
İkaz etmen gerekiyor. Gerekirse biraz sert bir tonla
Hangi birini uyaracaksın ki salona söylüyorum tek tek uyar diyor kadın arkamdan çekiyor haberim yok kendimi storyde gördüm şok geçirdim
Gerekirse her birini tek tek uyaracaksın. Gerekirse konuyu adli makama taşıyacağını söyleyeceksin. Bak bakalım bir daha oluyor mu
Ban dicek madem çok dikkat ediyorsun kapalı yap sporunu ne diyeyim ben mesela haklı da ama ben ya pa mı yo rum öyle
Sporu nasıl yapıp yapmayacağına sen karar verirsin o değil. Rızası dışında insanların görüntüsünü kaydetmek suçtur ve cezası vardır. Sen bu şekilde anlat
Denicem sağol
Rica ederim
Sacma birsey evet birde kapaliysan dahada zor durumda kaliyorsun
Salonlarda var bu durumlar
Olmamalı
Evet kesinlikle uyar
Oyke yapan çok ya
Ben ilk kez denk geliyorum
Doğrudur ben giderken oyle biri vardi
Hoca bayan mi bay mi
Kapalımısın
Amaç ne peki?