Marketten alışveriş yapıyorum OMO falan alıyordum kadın gelmiş o boykot onu neden alıyorsun diyor ya dedim defol git şuradan ne konuşuyorsun saçma sapan
14 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Marketten alışveriş yapıyorum OMO falan alıyordum kadın gelmiş o boykot onu neden alıyorsun diyor ya dedim defol git şuradan ne konuşuyorsun saçma sapan
Kadın saçma sapan falan konuşmamış. Bu zamana kadar boykot meselesini duymadıysan senin sorunun. Şöyleki o OMO, lays vs. çok ünlü markaların hepsi o İsraili elinde. Ve biz o markaları satın aldıkça İsrail o paralarla silah alıyor ve Filistine saldırıyor. Son zamanlarda yok starbuckmmuş yok mcdonaldsmış herşeyi ucuza vermelerini sebebi bu. Halk boykot yaptığı için ürünler satılmıyor. Boykot dedektifi uygulamasını kullanabilirsin ürünler için. Kadının da hakkını yemişsin. Halkın çoğu bu meseleyi biliyor.
Uuf boş algı o zaman telefonda kullanma internette
Boykot nedir mi ciddi misin?
İsrail mallarını almıyoruz hani onlara destek olmamak için. Çünkü aldığımız ürünlerin çoğunun parası savaş mermilerine bombalara gidiyor.
Boykot kişisel vicdan rahatlatma masturbasyonudur. kişisel ve kollektif olmadıkça kayadan yel götürür. devletin ya da erk sahiplerinin dahil olmadığı boş işler bütünüdür. örneğin boykot yapıp OMO almayan tayfanin elinde iphone vardır.. ya da bilg işletim sistemleri kullanırlar. bir butunluk içermeyen boykot sadece kendilerini tatmin edecekleri ürünlerde kullanılır. diğerleri göze alinmaz. kişisel riyakarlik ta diyebiliriz buna. çok komik bir hadise baktığında..
Cevap
2Cevap
Takılma bunlara bakıyorum da OMO deterjana boykot diyen tayfa Starbucks'da ays çaklıt mokalarını afiyetle içmeye devam ediyorlar... Bu nasıl boykot la o zaman
O yüzden istediğin deterjanı al istediğin ürünü istediğin marka al
Müslüman kesimin siyonist israil destekcisi firmalara satın almıyorum diyerek kampanya yapması ve bu markaların bu kampanyayı delmek için yaptığı büyük indirimler ile seküler kesimin gözdesi olma olayına bu ülkede boykot deniyor.
OMO kaliteli deterjan
He doğru
Şeytanilerin ürünlerini almamak boykottur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?