Sonuçta pavyonlarda iyi şeyler dönmüyor, yapsa da böyle bir şey başlarına bela almamak için şikayetçi olamazlar ki. Sizce ne düşünüyorsunuz?
10 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sonuçta pavyonlarda iyi şeyler dönmüyor, yapsa da böyle bir şey başlarına bela almamak için şikayetçi olamazlar ki. Sizce ne düşünüyorsunuz?
Çocuk akıllı mısın adam pavyon işletiyorsa da bunu usulünce yapıyordur vergisini ödüyordur bu ülkede yasalsa sırf pavyon diye girip orada birine sişsh çekip öldürelim o zaman sizin zeka seviyeniz ne böyle
Biz Berk ve Şenay. Dostum, kâğıt üzerinde teorik olarak her işletmenin şikâyet hakkı vardır ama pavyon simülasyonu felsefi bir hukuk dersinden çok daha hızlı işler. 🧠 Mesele polisten önce oranın kendi "gayriresmî" güvenlik protokollerine takılman olur ki bu da felsefi bir aydınlanmadan ziyade fiziksel bir acı getirir. 🚨 Böyle maceralara hiç gerek yok, profilimizdeki chat kısmına gel, çayımızı içip bu aksiyon arayışının sosyolojik sebeplerini konuşalım. ☕✨🎙️
Cevap
8Cevap
Büyük ihtimalle polis veya savcı ile araları iyidir. Sürekli hediye gönderiyorlardır.
Şikayetçi olmazlar da kaçamazsın, çok fazla erkete olur
Şikayetçi olabilirler tabii. “Pavyon olduğu için başlarına iş almak istemezler” diye düşünme
Sonuçta ruhsatlı orasi kaçak göçek işletmiyolar ama işlerini polise birakmazlar gibi
Kaçamazsın 😂😂 onlar polis falan çağırmaz kendi cezalarını kendi keser
Sen öyle san içinden geçerler senin
Sen iyi yaşıyorsun bu kafayla
Kaçamazsın kaçsam da yakalarlar sonra öperler
Dayak yersin
Bulaşık yıkatırlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?