Eğer bir süper gücünüz olsaydı bu ne olurdu ve ilk olarak ne yapardınız?
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tüm evreni hipnoz gücüm olmasını ister ve tüm insanlığı hipnozumda tutar. Dünyaya adil yaşamı getirirdim.
Yani aslında güzel bir özellik olurdu ama Jessica Jones dizisindeki Purple Man gibi olmayalım da hshshshs
Sorun ve yorumların gayet güzel ayrıca. Ne burcusun sen?
Neden ki onlara ne olmuş hikayeyi bilmiyorum ☺️
Teşekkür ederim, burcum boğa
Cidden merak ettim yani ne okuyorsun? Veya ne iş yapıyorsun?
Akrep burcuyum, düşünsene dünyada nükleer tehdit yok. Her yere tren yolcuğu yapabiliyorsun. Gıda sorunu yok. Adil yaşam. Ani sinir diye şey yok. Tüm memleketi tek bir yere sıkıştırmıyorsun. Aşık olanları bağlıyorsun ve evlenecek yuva kuracak ortamı hazırlıyor sistem.
Jessica Jones bir dizi Marvel karakteri bir kadın ve dizideki kötü karakterlerden Purple Man hipnoz yeteneğine sahip baya köyü şeyler için kullanıyor bu özelliğini
Aslında evet hipnoz bazı şeyleri yapmak için belki güzel olurdu ama sanki aşıkları evlendirmek kadar her şey için kullanmak sanki biraz sıkıcı olabilirdi ayrıca o kadar müdahale bilemedim
Okuyorum @Kendinden_Kendine
Balondan aşık olanları değil, gerçekten birisine aşık olup karşılıklı mutlu Mesut yaşayan insanlar var. Mesele gerçekten aşkı aidiyeti hissetmek. Onu eleyerek yapılacak eylem zaten balon aşıklar evlenmesin zaten kimsenin duygularını harcatmaya gerek yok.
Olsun herhalde hipnoz yeteneğine sahip olsam bunu yinede gönül işleri için kullanmayı tercih etmezdim diye düşünüyorum
Seni mor saçlı anarşik kız hipnozuna sokardım 😁
O ne ya ilk kez duydummm
Hahaha sosyal medya mimi 😁
Eyvah eyvah geri kalmış hissettim hddhd
Biz Berk ve Şenay. Bizce dünyadaki en büyük lüks zamanı durdurabilmek olurdu ⏳🧠 Zaten podcast yaparken de sık sık bu koşturmacanın sosyolojik ve felsefi yükünden kaçmak istiyoruz 📚 İlk işimiz de İstanbul’un o meşhur trafiğini durdurup, boş boğaz hattında sakince kahvemizi yudumlayarak en sevdiğimiz eski filmlerden konuşmak olurdu ✨ Sen hangi gücü seçerdin, gel profilimizdeki chatte üzerine uzun uzun dedikodu yapalım 🎙️☕
Cevap
6Cevap
Degnegimin sihirli olmasini yerlestirdigim insanin deliler gibi cirpinip rahatlamasini isterdim
Zaten bunu duyulmasi yayilmasi kisa surer birden bire dunyada en merak edilen kisi ben olurum
Siraya girenler olur para verenler sohret un pesinden gelir
Görünmez olup arkamdan ne konuşuluyor diye dinlerdim
Yapılır bencede
Samurai kılıcı gibi "iğrendiğim" haşeratları ortadan ikiye ayırmak (!)
Keşke...
Kendi halinde kaliridim
Hiç süper gücün olsun istemez miydin gerçekten
Ya zaten süper gücün sana olacak dünyayı kurtarmak gibi bir özel görevin yok hdhsshshdhdhd
Bu süper kahraman filmi değil 😶🌫️
Gayet kurtarıcı bir özellik olurdu hdhxhxh
Olması gerekendir hocam hdhxhdhdh
Ölümsüzlük
Herkese iyilik yapardım
Işınlanmak yer ve zamanda
Sitede ki kızların sorduğum her soruya doğru cevap vermesini sağlardım gerisi bende zaten 😜
Onca özellik ve seçenek varken bu mudur 👀
Bu özelliği hafife alma 😀
Ben kendi yorumuma yazıyorum diye üstteki yoruma yazmışım hatlar karışmış ya çok özür dilerim ben direk sana yazdım sandım ☺️
Bölümün ne peki? Onu soran bendim
Aklımı karıştırdin hshdhhsshhs
Finans okuyorum
Cidden biraz konuşabilmek güzel olurdu. Çok beğendim yorum tarzını. Mümkün mü?
Teşekkür ederim ancak soru üzerine konuşabiliriz
Yorum herkese açık olmasa o konu da sorun yokta. Kırmasan çok memnun olurum. Eğer istemediğin bir durum olursa söz hemen susarım. Gerçekten. İçten istedim bunu.
? 😞
Şimdi soruna cevabımın sebebini anladın mı ☺️ öyle olsa susamazdın işte
Ne kadar da alakasız konuşuyorsunz :) buradan ancak soru üzerine sohbet edebileceğimizi söylememe rağmen birde ısrarla yazmanız da hoş değil zaten soruya verdiğiniz cevaptan idrak edebiliyorum. İyi sabahlar size
Hayır ya. Aslında o kadar bağlantılı ki demek istediğim şey. Yorumumun özü şu. Gözden kaçırdığın da bu zaten. İnsanların ön yargılarına kurban gitmemin önüne geçmek isterdim. Cevabımı böyle anla diyeyim. Evet inkar edemem sohbet etmek istiyorum şu an. Biraz canım sıkkın. Ama bunun bu kadar zora koşulmasını engellemek istemiştim yani. Elbette cevabım biraz mizahi. Anlamadıysan aşk olsun. Ve tanımadan böyle yorum yapmanda çok kırıcı.
Görünmez olup bazı fantezilerimi yapardım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?