Sportif ya da naked olabilir. Hiç kullanmadığım için otomatik olsun diyorum ama sanırım illa manuel şart gibi. Sadece kullananlar ve bilenler yorumlarsa sevinirim. Çok yakmaması gerekiyor bir de öncelik.

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sportif ya da naked olabilir. Hiç kullanmadığım için otomatik olsun diyorum ama sanırım illa manuel şart gibi. Sadece kullananlar ve bilenler yorumlarsa sevinirim. Çok yakmaması gerekiyor bir de öncelik.

Cevap
2Cevap
Honda CB125R
Bu da olabilir evet güzelmiş.
İlk motor mu
şu an sadece araştırma evresindeyim. Dizelin durmadan artmasından sonra işe gidip gelme işini arabayla yapmak yerine motorla mı yapsam diye düşünüyorum. Bir de tabi gençlikten beri bir motor hevesi de oldu.
Özet geçmek gerekirse beni yakıt ve masraflar konusunda çok üzmeyecek ama sürerken de keyif alabileceğim bir motor alabilir miyim diye bakınıyorum. Daha ehliyetiydi filan da var o yüzden henüz araştırma evresi dediğim gibi. Bütçe konusunda da toplamda 300'leri çok aşmayayım diyorum ehliyet de dahil.
Benim ilk motorum Honda cb250r dı. Bende benzer sebeplerden almıştım ilk motorumu. Cb250 yi tavsiye ederim. Ehliyet dahil 300e de rahatlıkla alınır muhtemelen.
100kmde 3 litre yakar
Kolay kolay masraf çıkarmaz
Yamaha grubunun 250likleri genelde çift silindir. Onlar 5-6 litre yakıyor diye biliyorum. Benim dediğim motor tek silindir. Her açıdan mükemmel bi motor. Yaklaşık 50bin km kullandım.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay! Otomatik, az yakan ve başlangıç için rahat bir şey arıyorsan sportif vitesli modeller seni biraz yorabilir 🛵 Yakıt cimrisi Honda PCX veya Yamaha NMAX gibi maxi-scooterlar tam sana göre. Ama illa naked duruşu diyorsan Honda CB125R manueldir ama vitesleri tüy gibidir, hiç korkutmaz 🧠 R25 ise acemiye ve az yakma kriterine pek gelmez 😅 Aklına takılanları konuşmak için profilimizdeki chat özelliğine bekleriz! 🎙️✨