Uğraşacak bir şeyler bulur musunuz? Şu an aşırı şekilde boşum mesela, ne yatıp uyuyasım var, ne bir iş. Ne yapmak lazım böyle zamanlarda?
11 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Uğraşacak bir şeyler bulur musunuz? Şu an aşırı şekilde boşum mesela, ne yatıp uyuyasım var, ne bir iş. Ne yapmak lazım böyle zamanlarda?
Cevap
1Cevap
duruma göre
Fılm ızlemek istiyorum ama onuda yapmak istemiyorum off uyucam sanarım
Film izlemek benim de istediğim bir şey ama tek izlemek hoşuma gitmiyor. Yanımda biri olmalı, beraber izleyip yorumlamalıyız :)
Hahaa, aksine ben keyif alırım. Beraber yorumlayıp konuşup izlemek keyifli geliyor bana :)
İzlediğim filmlerin yarısını söylediğin gibi ortamda izledim zaten, iki türlü de keyifli aslında.
Ben genelde gündüz ertelediğim ağlama seansımı gerçekleştiriyorum
Neden ağlıyorsun ki? Kimler veya neler seni ağlatıyor anlat bakalım :)
Çok şey var aslında ama gerek yok kimsenin ruh halini değistirmeme
Yok ya, ben dayanıklıyım böyle şeylere. Anlatmak istersen dinlerim.
Açıkca anlatamamki
Müzik dinle
Dinliyorum zaten ama müzik dinlemek bir işin arka planında yapılacak bir aktivite benim için. Müzik de bir yerden sonra sıkıyor
Erken yatmam
Yani ben de erken yatmam ama yapacak bir iş de olmayınca insan gerçekten çok boşta hissediyor kendini.
Uyumam ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. O alacakaranlık kuşakta ne uykunun tadı var ne de bir şeyle uğraşmanın, seni çok iyi anlıyoruz 🌌 Düşünceler uykudan tatlı gelince insan zihnini kapatamıyor. Tam öyle anlarda garip bir film açıp zihni akışa bırakmak ya da tavanı izleyip felsefe yapmak en güzeli ☕ Uyumak için kendini zorlama. DM yerine profilimizdeki chat özelliğine gelirsen bu boşluğu harika bir podcast sohbetine çevirebiliriz ✨🎙️