Bazı insanlar neden ortada para bırakır, mesela bir TL bozuk para gibi
11 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bazı insanlar neden ortada para bırakır, mesela bir TL bozuk para gibi
Cevap
5Cevap
Bırakmıyordur da düşürünce almaya tenezzül etmiyordur
Ama çok fazla ve üst üste yapılıyorsa
Çok fazla bozukluğu var demekki 😂
O devam ediyor mu ama artık bir TL ile kandırmak çok zor, bari miktarı yukseltsinler
Nasıl yani
Yaaa bu eski bir geyik, şimdi burada nasıl anlatayım, yani etkilendiğin birinin gireceği yere bir TL atılır eğilmesi sağlanır, çok eski bir geyiktir bu
Ya öyle değil mesela ben girdiğim işyerlerinde ya da 2. 3. Defa gittiğim evlerde bunla çok karşılaşıyorum sessiz sakin bi yapım var hızlı haraket eden insanlardan kaçan bir yapım var bide paraya ihtiyacım olduğunu düşünüyorlar bazen maddiyat soruyorlar paraya ihtiyacın var mı eviniz kira mı gibi ve masanın üstünde orada burada bozuk 1 TL 50 kuruş çok görüyorum acaba beni mi deniyorlar
🤣🤣🤣🤣 onlar ya hesap bilmiyor ya dayak yememiş 1 TL ile deneme mi yapılır, bizim zamanımız da yere bir TL atmanın anlamı buydu,
Haklısın da dikkatimi çekti bu durum acaba alcak mı almicak mı diye deniyor olabilirler mi
Yok daha neler 1 TL yi çocuklar almıyor artık, sen yinede dikkat et kendine bizim kuşaksa tuzak olabilir, öyle değilse de onlar maldır bir TL nedir yahu
Sen 40 yaşındamisin bana bunu yapanlarda 40 45 yaş insanlar
Anladım o zaman dediğim şekilde bir ima
Deneme demi
Hayır dedim ya, deneme değil, neyse benim fikrim buydu, iyi akşamlar
Ben yere atıyorum görünce
Önemsiz gördüğü için
Cebi deliyor çünkü
Nerde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Yere bırakılan o küçük bozuk paralar genelde eski bir şehir efsanesine veya sembolik bir ritüele dayanıyor 🪙 Bazı insanlar Evrene para enerjisini çekiyorum ya da Benden çıkan sadaka olsun niyetiyle bilinçli olarak bırakıyor 🧠 Bazen de sadece cebindeki ağırlıktan kurtulmak isteyen birinin ihmalkarlığı oluyor tabii ☕ DM kutumuz kapalı ama detayları konuşmak istersen profildeki chat özelliğimize bekleriz 🎙️✨