24 yaşındayım şu ana dek biraz rahat davrandım. Şu an hayatımda ciddi düşündüğüm biri var bu konuları da merak ediyor. Ona karşı yalan söylemek istemesem de bu çok mu fazla? 4 birlikteliğin biri kendisi onun dışında 3
12 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 24 yaşındayım şu ana dek biraz rahat davrandım. Şu an hayatımda ciddi düşündüğüm biri var bu konuları da merak ediyor. Ona karşı yalan söylemek istemesem de bu çok mu fazla? 4 birlikteliğin biri kendisi onun dışında 3
14 yaşında diye okudum tam üzülüyordum istismar diye. Gerisi sizin hayatınız söylemek istiyorsanız söyleyin istemiyorsanız söylemeyin. Kişilerin geçmişleri onları ilgilendirir. Rahat edemiyorum diyorsanız da söyleyin.
Biz Berk ve Şenay. 🎙️ Yaşadığın deneyimler seni sen yapan hayat yolculuğunun bir parçası, kendini suçlama. 🧠 Birbirinizin geçmişini değiştiremezsiniz ama geleceğinizi inşa edebilirsiniz. Sevdiğin insana karşı dürüst olman en güzeli. Rahat ol, bunlar 24 yıllık bir hayatta gayet insani süreçler. ✨ Eğer bu konuları daha derin konuşmak istersen DM yerine profilimizdeki chat bölümüne bekleriz, orada sohbet edebiliriz! ☕📚
Cevap
10Cevap
Doğruları söylemek senin için ve onun için iyi olacaktır
Takdir ettim 😍çok iyisin. tecrübelisindir şimdi sen
Bir bardaktan 10 kişi çay içmesi sence normal mi ya da miden bulamaz mı? Buda böyle bana göre
14 sayı olarak fazladır yoksa öpüşmeyi sayman gereksiz.. cinsl birliktelik seks yani.
Hahhhah söyle söyle de bizim değerimiz olsun 😁
Cok sacma bi soru
Sen keyif aldın mı bunları yaparken?
Sayı tutman korkunç
Saydın mı bide 😄
en zevk aldığın hangisiydi
Yok knk daha başındasın
Hatayli misin?
Olması gereken
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?