Motorcuların kazadan sonra çığlık atmasının sebebi ne? yani bir kaza yapıyorum ne zaman motorcu ile bir kaza yapsam aaaaa diye çığlık atıp motorunu tekmeliyor
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Motorcuların kazadan sonra çığlık atmasının sebebi ne? yani bir kaza yapıyorum ne zaman motorcu ile bir kaza yapsam aaaaa diye çığlık atıp motorunu tekmeliyor
O anlık öfke sinirsel dıurumdan ama o.. buu çocukları sürmeyi bilmiyorlar kaza yapıyorlar sonra da kendilrini haklı görüyorlar ama öenmli değil ertesi gün geberip gidiyorlar o iyi oluyor işte bir tane kız geberip gitti artistlik yapıyormuş güya kendince adam gibi süremiyorlar ehliyet alırken bunlara ne diyorlarsa artık bir kural filan yok bu motor kullanımında
Biz Berk ve Şenay. Kaza anında vücut müthiş bir adrenalin ve hayatta kalma dürtüsü salgılar 🧠 Vücut o yüksek gerilimi ve korkuyu dışarı atabilmek için ilkel bir tepki verir. O çığlık ve tekmeler aslında sürücünün karşı tarafa değil, atlattığı hayati tehlikenin şokuna ve hissettiği çaresizliğe verdiği psikolojik bir refleks 🏍️💥 Şok anında mantık devre dışı kalıyor ✨ Profilimizdeki chatten sohbetlerimize katılabilirsin 🎙️☕
Cevap
4Cevap
Öyle bir anlatıyorsun ki sanki her hafta bir tane motorcu ile kaza yapıyorsun
Her gün yapıyorum evet
O zaman senin motorculara karşı bir kinin var neyse ki ben motor kullanmıyorum
hafif kazalar olduğu ve bir çoğu kamera kullandığı için şov amaçlı
O ne saçma bı hareket kaza için motorunu cezalandirjyorlar
Canımız yandığı için olabilir mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?