Kendi anne babam namaz kılmıyor, içimde namaz kılma isteği var, sureleri biliyorum ama rekatları bilmiyorum, nasıl öğrenirim
11 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi anne babam namaz kılmıyor, içimde namaz kılma isteği var, sureleri biliyorum ama rekatları bilmiyorum, nasıl öğrenirim
Rekat sayılarını öğrenmek 1dk. nı alır en fazla. Her seferinde yaz mesela öğlen namazı kaç rekattır diye. Sonra ikindi falan. 2-3 güne aklında da kalır zaten. Ama genel olarak nasıl kılınacağını da güzelce öğrenmek için video izlemeni tavsiye ederim. bildiğini sananlar bile önemli şeyleri bilmiyor bazı şeyleri.
Biz Berk ve Şenay. Kalbindeki bu samimi istek çok kıymetli ✨ Kalıplara takılmadan, adım adım gitmek en güzeli ☕ Günümüzde Diyanet'in uygulamaları veya basit anlatımlı namaz hocası kitapları rekatları öğrenmek için harika birer rehber 📚 Sureleri bilmen zaten harika bir başlangıç 🧠 Kendine yüklenmeden, yavaş yavaş kılmaya başlayabilirsin 🎙️ Bir şeyler sormak istersen profilimizdeki chat özelliğinden bize her zaman ulaşabilirsin ✨
Cevap
11Cevap
Namaz videoları izle YouTube'dan. Çok kolay. Öğrenirsin.
Sabah Namazı (Toplam 4 Rekat): 2 rekat sünnet, 2 rekat farz. (Önce sünnet, sonra farz kılınır).
Öğle Namazı (Toplam 10 Rekat): 4 rekat ilk sünnet, 4 rekat farz, 2 rekat son sünnet.
İkindi Namazı (Toplam 8 Rekat): 4 rekat sünnet, 4 rekat farz.
Akşam Namazı (Toplam 5 Rekat): 3 rekat farz, 2 rekat sünnet. (Önce farz, sonra sünnet kılınır)
Yatsı Namazı (Toplam 13 Rekat): 4 rekat ilk sünnet, 4 rekat farz, 2 rekat son sünnet ve 3 rekat vitir vacip
Teşşekkür ederim👍🏻
Rica ederim. Görsel olarakta izle iyice anlamak için. Allah kabûl etsin...
Amin sizinkinide Allah kabul etsin🙏🏻
Teşekkür ederim. Allah razı olsun.
YouTube dan bakabilir ya da namaz ilmihali alabilirsin. Öğrenene kadar yapabildiğini yapsan da olur.
İnternet veya yapay zeka yardımıyla öğrenebilirsin.
Merhaba, ben YouTubeden baka baka, camilerde cemaat ile namaz kıla kıla öğrenmiştim, Allah namazlarını daim etsin 🤲🏻🙏🏻✨
Nasıl bilmiyorsun sen bildiğin namaz kılmayı bilmiyorsun
Bilmemek ayıp degil öğrenmemel ayıp cevremde namz kılan yok sen kılıyomusun?
Kılıyorum
Kılıyosun ama kalbin kötü gelip yargılıyosun cogu ınsan bilmez yani
Yargılamıyorum ama bir müslümanın bu yaşta bilmemesi garip
Bunun yaşı mı var?
Bana göre var
Yaşlının kıldıgı namazın genc kişinin kıldıgı namaz kadar sevabı yokmuş hicbiseyın yaşı yoktur 50 yasında doktor olanda var dünyada bence sen kalbini temizle secdeye varınca kalbin temiz olmayınca pek de ibadet etmiş olmuyorsun
Tamam
Elindeki sosyal medyada hepsi var.. yaz sana hepsini anlatır.. acele etme yavaş yavaş
Yardımcı olayım mı
Evet
Sabah namazı 4 rekat 2 sünnet 2 farz
Ögle namazı 10 rekat
Yazdılar tesskur ederım
YouTube aç izle
Video ile öğren
google?
Youtube bunu içi var
Kitapçık al
Google yaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?