Güncellemeler
12 gü
Günde 2-3 yerine önce 1 sonra haftada 2-3e kadar indirmeyi düşünüyorum kim yardımcı olur
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Ben bağımlısı olduğumu düşünmüyorum ne kadar az o kadar zevk dene derim
Nasıl yani anlamadım
Yani ne kadar sık yaparsan zevk o kadar azalıyo gibi oluyor tabi erkeklerinkini bilemem
Her seferinde zevk alıyorum sadece sperm miktarı azalıyor örnek vermek gerekirse sabah yaptığımda çıkanın yarısı kadar çıkıyor 2-3. yapışımda zevkten ziyade rahatlama hissi geliyor bu his yüzünden bağımlıyım zaten ve sürekli bi ereksiyon dudumu var dışarda bile olsam kendimi kapalı bir yere lavaboya tuvalete atıp yapıyorum
Tahrik oluyorsun yani ne etkiliyor ki seni bu kadar dalıp gidiyor musun noluyor
Bilmiyorum açıkçası azgınlık kaynaklı da değil aklımda cinsel hiçbir şey olmadan bile tahrik olabiliyorum , bir şey görünce ya da izleyince olandan hiçbir farkı yok her türlü aynı sertlik aynı istek aynı zevk...
İlginç kesinlikle azalt sen de alışkanlık halini almış vücut sürekli istiyor
Azaltmaya çalışıyorum ama şöyle diyim günleri örnek olarak veriyorum Pazartesi Salı yapmasam ya da 1 defa yapsam Çarşamba 4-5 defa yapasım geliyor bazen üstüste 2-3 kez bazen farklı aralıklarla bazen bir şey izlerken hani o yapmadığım zamanın boşluğu anca o şekilde kapanıyor
Yuh sende hormonlar fazla çalışıyor herhalde işte yaptıkça daha fazla yapıyosun kendini baskılamadan farklı şeylere odağını vermeye çalış ve yapma cinsel açlık çek vücudunun direnmesi lazım kendini kontrol altına almak için ve yapıyorsan üst üste yapma bilgili birisi değilim ama mantığım öyle söylüyor 😄
Geç gördüm kusura bakmayın öncelikle , bir tavsiyeniz var mı zaten kendimi tutmam gerektiğini ben de biliyorum bunun için ne yapabilirim nasıl bir yöntem deneyebilirim bunu soruyorum
Önemli değil ya bence kendini baskılama düşünmicem diye çünkü baskılayınca daha çok yapasın geliyor düşünebilirsin istersen hayalde kur kendini o şekilde doyur ama yapma biraz kendini kandır yani yapmışsın gibi falan instada falan daha farklı şeylere bak odağını değiştir video izleme zaten rüyalanma yaşarsın korkma yani ama erkeklerin durumu kadınlardan biraz faeklı o tam bişide diyemiyorum sen kendini daha iyi tanırsın sana neyin iyi geleceğini iyi bilirsin erkek arkadaşlar tavsiyede bulunsun daha iyi olur
Erkeklerin genelinin durumu benden farklı değildir (hepsi değildir elbet ama çoğu öyle açık açık diyemiyolar sadece) genel olarak sosyal medyada hatta telefonda vakit geçiren biri değilim geceden geceye buraya giriyorum zaten yksye hazırlanıyorum kütüphanede geçiyor günün çoğu bölümü orada bile bir anda ereksiyon olabiliyor insan için kimseye göstermemeye çalışarak lavaboya koşuyorum ya da molalarda oluyor hani kapalı ortamda bile engel olunası değil insan olan yerde olması daha kötü karşı cins biri görse rezillik durum
Zor ya biraz daha bol şeyler giy dicem ama çözüm mü bilemedim dhdj
Esofman giyiyorum zaten sürekli ne kadar bol olsa da her türlü 10 metre öteden belli olur o kabarık duruşu...
Sal ya herkes orana mı bakacak sanki hem erkekler aksine belli etmeye çalışıyor farklı iç çamaşırları giyiyor yani kötü bir görüntü değil 😄
Yani yapabileceğin bişi var mı? yok kendini tatmin etsen bile oluyor o zaman bırak rahatla
Özellikle belli etmeye çalışan var mıdır ya ben millet görse ne der ne düşünür vs diye kendimi yiyip bitiririm tamam libido arada yükseliyor da insanların bunu oraya bakarak anlamasına hiç gerek yok
Var bence semicenk geldi aklıma jdjs bence sen biraz fazla kasıyorsun böyle davranırsan daha çok anlaşılır dikkat çeker
Semicenki hiç görmedim olayı ne bilmiyorum ve evet fazla kasıyorum sanırım elimle orayi kapatmaya çalışıyorum sanki esofmanin önümde yırtık delik varmış gibi ya da eşofmani çekebildiğim kadar yukarı çekiyorum malum şey uzunlamasina öne değil yukarı kalksin belli olmasın diye sanırım daha çok rezil ediyorum kendimi
Aynrn boş ver yapma bunları
Tamam sağ ol tavsiye fikir için her yazdığıma cevap verdiğin için de ayrıca teşekkür ederim iyi geceler
Ne demek iyi gecelerr
Aklımda bir şey kaldı sormak istiyorum bu arada fikir alma açısından şu an bir ilişkim yok ama olduğu zaman bu mastürbasyon bağımlılığı devam ederse partnerime bu durumu anlatmalı mıyım sizce? Ya da nasıl izah edebilirim?
Anlatma bence
Yani gizemli olmak daha iyi erekte olduğunu da söyleme o anlar zaten bana bir kere bşr erkek söylemişti bilmiyorumda bir soğuma geliyor
Gizlemek ne kadar doğru peki ilişkim varken p0rnografik içerikli herhangi bir şey izlemem ya da o tarz bir düşünce düşünmem ama bunları kesmek muhtemelen mastürbasyonu tamamen kesmeme engel olmaz hani ne şekilde desem yanlış anlamaz beni? Dediğim gibi bu anlık tahrik ereksiyon durumu onla olduğum beni görebileceği bir anda olursa ve mastürbasyon yapmam gerekirse bir şekilde açıklamam gerekir o zaman daha çok el kol bağlı kalırım
Masturbasyonu tamamen kesmen imkansız demiyim ama çok zor illa ki belli aralıklarla yaparsın. İnan bana hiçbir şry söyleme istediğini düşünsün hiç önemli değil bırak aksine hoşuna gider ona karşı olunca. Söylersen odağı kaçar sürekli bakmaya başlar bir kız geçince acaba buna yükseldi mi diye faln bakar o yüzden hiç gerek yok relax ol free en iyisi beni dinle
Çünkü kadınlar bşraz daha takıntılı ve kıskanç olabiliyor. Ona karşı ise dediğim gibi bu durum hoşuna gider kimi rahatsız eder allah aşkına?
Söylediklerinizin hepsine hak veriyorum ki zaten kadın olarak farklı bir kadının düşüncesini benden daha iyi anlarsınız ama durum şöyle olsa diyelim ilişkinin ilk başları herhangi bir cinsel muhabbet açılmamış bi avmde (konum tamamen örnek) erekte oldum kız bunu fark etse ve sorsa nasıl açıklarım tabi pat diye sormaz herhalde ilk gördüğünde belli etmez görmezden gelir muhtemelen ama kafasında kime kalkmış niye kalkmış diye bir düşünce olur tekrarlanması durumunda sorabilir sormazsa bile kafasında bi şüphe olabilir bundan ötürü çekinme var içimde yoksa bir ilişkim olsa ona yükselmem tahrik olmam onun bana olması bunlar doğal ve normal şeyler ama bu konular açılmamışken bir anda olması yanlış anlaşılabilir gibi
Ya şimdi tam okudumda sende onu hayal edersin yani illa izliceksin diye bir şey yok normal tuvalete gider gibi git bişi söyleme bence diyorum
O zaman söyleyebilirsin bilsin seninde kafan rahat olur
Kontrol edemiyorum falan dersin
Hani şunu şunu de diyemem sen yaşadığın şeyleri güzel bir dille söylersin samimi bir şekilde
Yani gerçekten belli olana kadar sessiz doğal davran kızın dikkatini çekerse olduğu gibi açıkla ama ne kadar doğal olsan o kadar iyi diyorsunuz bu şekilde davranırım ben de o zaman teşekkür ederim tekrardan
Yani abartmadan söyle demek istedim yanlış anlamasın diye aynenn haha ricaa
Abartmam ya zaten öküz gibi ben her gun 2-3 kere mastürbasyon yapıyorum ondan böyleyim demem işte elimde olmayan bi ereksiyon durumu var ben de boşalma ihtiyacı hissediyorum falan öyle bir şeyler derim artık o an içimden ne gelirse
Tekrardan iyi geceler bu arada çok tuttum sizi kusura bakmayın
Yok yok sorun yok :)