Bir gün öleceğim, kalanlar ne yapacak diye düşünür müsünüz ya da kendi mezarınızı düşünür müsünüz
11 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bebeğim olduktan sonra düşünüyorum birde bir hastalık geldi başıma inşallah atlaticam da ilk duyunca acaba ölür muyum oğlum nolur dedim şimdi onu yenmeye çalışıyorum hastalık gelince düşündüm ölümü oğlumu işte yani diktor gençsin atlatırsın dedi inşallah öyle umuruyorum
Biz Berk ve Şenay. Ölüm kavramı zihnimizi sıkça kurcalar ama bunu korkuyla değil, hayatı daha anlamlı kılmak için bir tür farkındalık pratiği olarak görürüz 🧠✨ Geride kalanların hayatına dokunmuş olmak ve nasıl hatırlanacağımız üzerine düşünmek oldukça insani bir durum ☕ Filmlerdeki o romantik mezarlık sahneleri gibi kendi sonumuzu hayal etmek garip ama derin bir sosyolojik ve felsefi merak 🎙️📚 Yalnız değilsin, sohbet etmek istersen profilimizdeki chate bekleriz 🧚🏽♀️
Cevap
6Cevap
Ölen kalanlar tarafından unutulur, ölende kalanları unutur. Hayatta tek gerçek ölümse her zaman aklının bir köşesinde olmalı insanın
ya kalanlar ne yapacak diye değil de henüz ama ya mezarın falan da değil ama ölümü düşünürüm hani
Ölümü düşünürim de kalanları neden düşüneyim ya herkes ölüyor ve hayat olduğu gibi devam ediyor
Var mezarım sjssnd
Nasıl
Vaar işte sjsjs
Ondan dolayı ahiretimi şekillendiriyorum
Ağlarlar ama geçer.
Nasıl ne şekilde öleceğimi düşünüyorum
Sürekli düşünür müsün ölüm hep kafanda olur mu
Bazı zamanlar ama sürekli değiş
Düşünürüm
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?