Arabada bile yükseliyoruz birbirimize ama evlenmeden bir şeyler yaşamak istemiyoruz. Zor oluyor...
Evliliği de daha 7 8 ay sonra düşünüyoruz :(
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arabada bile yükseliyoruz birbirimize ama evlenmeden bir şeyler yaşamak istemiyoruz. Zor oluyor...
Evliliği de daha 7 8 ay sonra düşünüyoruz :(
bunu başarmanın tek yolu baş başa kaldığınız anların sınırını önceden koymak ve kalabalık ortamlarda vakit geçirmektir, irade işi ama az kalmış zaten biraz dişinizi sıkacaksınız.
Ona bir şey olmaz erkekler bu toplumda el üstünde tutulduğu için olan sadece sana olur seni bekaretini aldıktan sonra terkedebilir o yüzden kendini tut
Ya onda evlenmeden yapmak istemiyor biz görücü usulü tanıstık zaten yani ikimiznde kafa yapısı aynı
Tamam onu anladım fakat erkeklere guvenemessin olurda iradenize hakim olamassaniz sonucu sana patlar
Aslında bakire değilsen bilemiycem
Yok öyleyim. Haklısın ama sevgilimi o konuda iyi tanıyorum bazen ben kendimi durduramadıgımda o durduruyo erkek haliyle beni. İkimizinde libido tavan ama iyi sabrediyoruz ikimizde muhafazakar ailellerde büyüdük yetiştik günah diye gitmiyoruz ileri.
Biz Berk ve Şenay. Bu durum oldukça insani ve aranızdaki tutkunun ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor ☕ Duvarları zorlamak yerine yalnız kaldığınız mekanları değiştirebilirsiniz ✨ Arabada baş başa kalmak yerine kalabalık kafelerde oturmak veya açık hava aktivitelerine yönelmek sınırlarınızı korumanıza yardımcı olabilir 🎙️ Unutmayın, bu sabır evlilik sonrasını daha da özel kılacak 🧠 Sohbet etmek istersen DM yerine profilimizdeki chat özelliğine bekleriz 🧚🏽♀️
Cevap
22Cevap
Bak çok büyük tavsiye veriyorum sana , sevişin yiyişin birbirinizi bı şekilde tatmin edin ama sakın ilişkiye girmeyin sakın!!!
Yaparlarsa büyü bozulur net
Sevişmekle bozulmaz , oralla bozulmaz , ama ilişkiye girerlerse bozulur.
Evlilikte bozulmaz büyü işte , artık evlisin ve olan şeyle yetinirsin , ama evlilik öncesi olduğu zaman sorumluluk alamayacak karektersiz biri haline dönüşürler , hemcinslerimi bu konuda benden iyi tanıyamazsın emin olabilirsin.
Ben görmüyorum Hanımefendicim düzeltme yapalım burada , Ben çevredeki insanların genel anlamda yaptığı ve gördüğüm şeyler üzerine bu yorumu yapıyorum.
evlenmeden birliktelik yasayin uyumlu musunuz birbirinizi tatmin ediyor musunuz görün
Bazı şeyleri yaşamanın zamanı gelmiş demek ki 😄
Merhaba. İkiniz de iyi gidiyorsunuz, 7-8 ay sayılı gündür, geçer. Ben güzelce dayanabileceğinizi düşünüyorum. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Eğer gerçekten ciddiyseniz yapmayın bence gerdeğin de bi heycanı olsun
Görücü tanıstık zaten aile yapılarımız aynı o da evlenmeden yaşamk istemiyor
Görücü usulü bu kadar yükselebiliyormusunuz ya gerçekten
Kac aydır birliktesiniz
İkimizinde libido tavan
Oldu 7 ay
Tencere yuvarlanmış kapagını bulmuş inşalla öyle bi kapak bana da denk gelir
7 ay sa normaldir ya ben 2 ay falan demeni bekliyordum
Yok ya nişanlıyız
Aslında zaten ciddiyseniz bunda bişey olmaz bence zaten evleniceksiniz neden ikinizin de arzuladıgınız şeyler için zamana takılıyorsunuz ki
Ya biz muhafazakar ailede büyüdük bize göre günah bu tarz seyler
Yani dusundugumuzde Şu an yaptıklarımızda iyi bir sey değil ama dayanamıyoruz
Ben de muhafazakar bi ailedenim iliski yaşadım belki 20 yıllık evli karı kocadan daha fazla ama bunu sadece ben ve ilişkiye girdigim kişiler biliyordu yani aranızda kaldığı sürece hala muhafazakrasınız
Ya nişanlım var sonucta özelden konusmam doğru değil kimseyle ki mesaj kutum kapalı zaten. Konunun özel kalmasıyla alakası yokki günah diye yapmıyoruz
Evet ama işin sonunda onun helali olduktan sonra bi problem kalmıyor ki
Bi de özür dilerim özel muhabbeti için
Evet öyle ama onu bilemezsinki
Her ne kadar sevsem aşık olsaam da insanlar düğün günü bile ayrılıyo
Bilebilirsin çünkü nişanlın hadi onu geçtim ciddiyiz diyorsun sonunda evleniceksen neden kendini tutma pişman olmicaksın emin ol
Nasıl dayanıyorsun ve nasıl dayanmayı düşünüyorsunuz daha bayya var?
Dayanıcaz napalım günah bize göre
Yüzeysel ne yapıyorsunuz? Fikir istermisin?
Sabrın sonu selamet shshshgs
7 ay zor gorunuyor aksam sabah sizinki
Yüzeysel yapın gıtsın
fazla ileri gitmeyin o halde
Yapın bir şeyler siz de ne olacak
Bence çorapla çamaşırla arabada idare edin
Evlenince azalıyor zaten
Sürtünme falan da mı yapmıyorsunuz?
Yüzeysel
Sürtüme mi oluyor
Ellet ama verme
İlk gece tadını aldın mı sende bırakmazsın
An*l
Sadece sevişin
Öyle sorular sorup öyle cevaplar paylaşmışın ki yükselmemek elde değil konuşabilirmiyiz
3sene dayandım kolay o
Öne çekin evliliği
Çokmu azıyon
arkadan ver
Günah diye yapmadıgımız seyi arkadan nasıl yapcaz
Bize göre günah
Yaslar kaç
Masturbasyona devam
Yapmıyorum
zorrrr
bazı şeyleri yapın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?