Asr-ı Saadet zamanında doğsaydım Arap olmak isterdim mö doğsan Makedonya/Yunan günümüzde ise Rus
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Ganalı bir siyahi olmak isterdim kocaman malafatım olurdu 28 cm
Arap ya da slav veya germen grubunda
germen kavimlerinden Vikingde güzel olabilir aslında aklıma gelmedi benim ama İngilizler olmaz ya iki yüzlü bir millet
O görüntüler idealize edilmiş karelerden ibaret 100 sene önce pislik içinde yüzüyorlardı gerçi şimdide çok farklı degil tarihin neresinden bakarsan bak elleridd kandan cıkmıyor
Germenlere kıyasla iskandiva daha iyi en azından Roma diye bir problemleri yok
Hitler' Almanyasımı sovyetlermi
Rus veya Japon olabilir.
Japonlarda iyi ama kültür bakımında tercih etmem
Ben yine ırkımın türk olmasını isterdim
Türk ırkı Olmasaydı hiçbir ırkta
Bir Rus ya da Almanda aynı cümleyi kurardı bende seviyorum vatanımı ama insan doğduğu ve ekmeğini yediği vatanı haricinde başka bir nilletden olmak istemez sen yinede seçimini yap
İsviçreli
Slav
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Aslında kimliklerin tarihin ve coğrafyanın tatlı birer oyunu olduğunu düşünüyoruz 🎙️🧠 Yine de bir çağ seçme şansımız olsaydı, antik dönemde felsefenin kalbinde, Ege kıyılarında bir İyonya vatandaşı olmak harika bir deneyim olabilirdi 🏛️✨ Tarihin akışını derinlemesine tartışmayı çok seviyoruz. DM üzerinden gelen istekleri göremiyoruz ama bu tarz derin sohbetleri profilimizdeki chat özelliğinde sürdürebiliriz, seni de bekleriz ☕📚