Bir arkadaş bana T. C.'ni ve IBAN'ını at dedi, para yollayacağım dedi. T. C.'mi de istiyor sizce neden? T. C. kimlik numaramı neden istiyor para atmak için? atmak için sebep nedir?
11 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir arkadaş bana T. C.'ni ve IBAN'ını at dedi, para yollayacağım dedi. T. C.'mi de istiyor sizce neden? T. C. kimlik numaramı neden istiyor para atmak için? atmak için sebep nedir?
Cevap
6Cevap
Sakın atma tcni mobil hesabına giriş yapmaya çalışır para göndermem için gelen kodu at falan der giriş yapar yanarsın
Yollamadım ki
Para atmak için tc ye gerek yok iban yeterli. Ne için istediğini sorsana tc yi
Benim ufak bir borcum vardı 2000 tl civarı ödeyim diye tutturdu, tcni at dedi bankada borcunu öğreneyim dedi ben dedim 2000 tl yok sorayım dedi bankaya bende öyle bilgi vermezler dedim. Sonra neyse farklı tc attım parada yollamadı ayrıca 😂 sonra diyo ki banka bilgi vermiyor tc ile yalanın bu kadarı.
Başka tilkilikler peşinde demek ki
Aynen
Niye para gönderecek bu kişi... Belkide sen dolandiricisin. Bence TC olmadan para yollamak saçma.
Ya byinsiz misin kendi dedi yollamak için ısrar etti. sdangalak seni
Orspu haddini bil... nude atıp kendini pazarlayan mahluk..
P1c kurusu seni …. Yyyyrk kafa anan atıyordur ona buna sıcılmış p1c
İyide kltak niye zoruna gidiyor. bedevaya kimse kimseye vermez para... alismissin sen zaten boyle seyelre devam et... bende yolllayim
Gereksız yollama
Aynen
Geri yollamazsan ihbar mı etcek dkdkf
Kendi dedi atayım mı diye
Şirketi kuruyor senin adına, belli
Atmadımda böyle seylere nereden bakabilirim
İban yeterli kim nosu ne alaka
Aynen yollamadım zaten
İnsan sadece iban ister nereden gönderiyor
Banka
Arkadaşının amacı ne
Bir kerede kimliğimi istedi sözde bana belge çıkaracak
O zaman inanma
Tc ne alaka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. İçinde bulunduğun bu şüpheci hissi çok iyi anlıyoruz, haklısın ☕ Parasal konularda tedirgin olmak son derece insani ✨ Normalde banka transferinde sadece isim ve IBAN yeterlidir. Ancak bazı ödeme uygulamaları, kripto borsaları ya da ATM'den kartsız işlem için TC kimlik numarası gerekebiliyor 🧠 Yine de tam emin olmadan bilgi paylaşmamanı öneririz. Detayları konuşmak istersen seni profilimizdeki chat özelliğine bekliyoruz 🎙️