Tek çözüm tamamen uzaklaşıp farklı işlere vermek kendini sanırım.
Dopamin döngüsüü şu an yerlerde sanırım bende
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Günde 10 defa yapıyorum ortalama
en az 4 5 farklı kız sesli veya görüntülü
doyumsuz olmaya başladım. Nasıl kurtulacağım bundan.
Hayatımın düzeni değişti ondan. Unutmam gereken şeyler var. Ben olumsuz duygulardan kurtulmak için kafayı böyle mi meşgul ediyorum acaba.
Sorunun gerçekmiş ( biraz okudum yorumları gerçekten çare arıyorsun resmen ben de toplum bilimci bir öğretmen olacağım inşallah mesleki boyutta da baktım dalga geçen yorumların altına bile ciddi ciddi yazmışsın ) umarım nasıl istiyor isen öyle olursun
Evett. Olucamm
İnşallahhh
Daha önce de böyle bir durumum oldu. Sonra 6 ay hiçbir şekilde yapmamıştım. Çok iyiydi.
Kendi yaptığın çirkinliği böyle mi örteceksin? Bu kadar zayıf olma. Olumsuz duygulardan kurtulmak için yapabileceğin daha mantıklı şeyler de var
Var evet. Bir defadan bir şey olmaz dememek lazım. O kadar çalışkan bir insandım ki. Son zamanlarda dünyanın en tembel insanı gibi hissediyorum. Tek derdim karı kızz. Duş alacaktım bugün. Sırf bir daha diye diye 4 saat geç alabildim dışı. Bir yıl önce de aynı durumdaydım. Sonra bırakmıştım tamamen. Farkına varmadan daha kötü bir hale geldim
Bi psikoloğa gitsene
Kendim çözücem sanırım. Gidilebilir. Geçen sene de öyleydim. Sonra bir anda tamamen bıraktım. Birkaç ay önce sigarayı bıraktım. Ufak ufak konuşmaya başladım. Şimdi bakıyorum çok daha kötü bir durumdaydım. Kızları çoğunlukla o açıyla algılamaya başladım. Çok kötü bir şey gerçekten. Bugün artık son dereceye geldim. İçim sıkıldı. Sadece cinsellik için uğraşıyorum saatlerce bir kız ile. Asla böyle bir insan değildim. Çok da kınardım.
İnsanoğlu çok farklı bir varlık çok ayrı tarafları var. şu an en kötü tarafımı deneyimliyorum sanırım
Kendine yazık ayrıca dini boyutuna değinmiyorum bile. Bu seni kızlardan da soğutur
Hep daha farklı daha farklı biri ile konuşmak istiyorum. Bırakınca bir başkasına gidecekmiş gibi hissediyorum. Sevgilim olmasa bile aşırı ilgili davranıyorum. Öyle bir duruma geldim ki yani bu durumdan dolayı. İstemeyen kızı bile bir şekilde ikna ediyorum.
Sabah namazlarını asla kaçırmazdım. Uzun süredir. Kılamıyorum tamamen bu durumdan dolayı. Bırakmasayım belki. Devam edemezdim bu şekilde. Sabah namazlarını kılmadığım için. Akşam 10 dan gündüz 3 kadar falan boşum diiyorum. Tek derdim. Konuşmak olmaya başladı. İki gündür öğle banmasını bile sırf bundan dolayı son 5 10 dk kala kalkıp duş alıp kılıyorum
Çözümlerden biri sabah namazı sanırım
Kendine gel kötüye düştun diye daha beterini yapma kes bu davranışını
Öyle yapıcam. İkinci defadır aynı şeyi yaşıyorum. Umarım bana ders olur artık
Dine yönel huzur bulursun
Haklısın sanırım
İsteğim asla bitmiyor bugün bile 3 kişi ile yaptım
Fren koymayınca nefis çok farklı
Geçer inşallah
Sabah namazları dışında namazları da kılıyorum. Önceden hiç kaçırmazdım sabah namaazlarını. Sürekli duş alamadığım için kaçırıyorum. Evdeyim zaten. Sadece namaz için duş alıyorum gerisi hep öyle. İnşallah tamamen bırakacağım
İnşallah ahireti de düşünmeliyiz sonuçta
Nefis çok kötü bir şey
Biz Berk ve Şenay. Yaşadığın bu durum, zihninin acı veren hislerle başa çıkmak için bulduğu anlık bir kaçış yolu gibi görünüyor 🧠 Olumsuz duygulardan ve unutmak istediklerinden kaçmak için beynin sürekli dopamin arıyor, ama bu kısırdöngü seni daha da boşlukta hissettirir ✨ Kendine yüklenmek yerine biraz şefkat gösterip zihnini yoran asıl dertlerle yüzleşmelisin ☕ Sohbet etmek istersen seni profilimizdeki chat özelliğine bekleriz 🎙️
Cevap
4Cevap
mutsuzluktan
Hayatım tamamen istediğim gibi değil ama mutsuz da değilim. Boşluktayım bu aralar. Kendiimi daha değerli hissediyorum gibi konuşunca. Bir şeyler yapınca. Onu anladım. Öyle biraz
mastürbasyon mi yapıyorsun
Eğer mastürbasyon yapıyorsan daha better olacaksın emın ol
Sesli veya görüntülü
Zaten en beter durum bu
Önerin var mı
👍
Yaa kalk git duşa al guslünu. Sonra abdestini git camiye. Allah'ın evini gör. Namaz kıl. Kafanı o secdeye vardır. Zamanla geçer gider. Birde bu kadar merakliysan bırakmaya kesin olur.
Kaçış aracı olarak kullanıyorsun. Eğer bırakmazsan daha kötü olucak
Kesinlikle. Farklı kişilerle konuşmaya alıştım. Normalde asla böyle bir insan da değildim.
Bir iş bekliyorum. Onun da etkisi , kaygısı var belki.
Artık buluşmaktan bıktım. Buluşuyorum. Buluşmayınca sanal. Günde belki 10-15 saat sadece cinsellik
Knk başka işlere yönel kitap oku yürü falan yeter ki buna ulaşma fena etkiliyor
Öyle yapacağım tamamen bırakmam lazım. Öyle değildim. Son iki haftadır böyle. Bir şey olmaz diye diye. Bunun dışında bir şey yapamaz duruma geldim
Geçmiş olsun kardeşim nofap yapmaya başla en güzeli
Yapılabilir. Evett. Uzaklaşmak lazıım. Dopamin bağımlısı oluyorsun sanırım. Gittikçe daha fazla daha fazla bir bakmışsın hayatın sadece cinsellik olmuş.
hamile kalırsın yapma
şu an çok kötü hissediyorum gerçekten.
Eski halime bakıyorum. Şuanki halime bakıyorum.
Bir insan nasıl bu duruma gelirr diyorum
He he aynen KS erkeği sallıyor yine
Gerçekten öyle. Üniversite mezunuyum. Çok iyi bir bölümden de mezunum. Çevremden çok geniş normalde. Ama son zamanlarda bundan dolayı hiçbir şey düşünemez oldum. Burası bile çoğunlukla cinsellik için. Dün akşamdan beri 7 kişiyle falan sesli veya fotolaşarak yaptım. Önceden farklı kızlarla konuşan insanlar bana malll gibi gelirdi. Bakıyorum onlardan çok daha fena bir hale gelmişim
Evlen
Evlilik ile ilgili bir şey değil
Zina imkanin var mi
Çokk. Buluştuğum da oluyor. Sıkıntı doyumsuzluk. Atıyorum görüştüm biriiyle eve döndüm. Sabaha kadar başka biri ile sesli falaan yapıyorum. Yalan sevmezdim. Elde etmek için yalan söylemeye başladım. Dahaa hızlı elde etmek için kendimi çarpıtarak anlatmaya başladım
Zina imkanin varsa asla duzen tutturamazsin ben elimden geleni yaptim ama olmadi cok sanssizlii var bende
O yüzden suanda namazlarda huzur bulabiliyorum eger zina yapacak kiz gelse hayatima saftim kayar
Onu da bırakacağım sanırım. Daha önce de böyleydim. Çok uzuun süre tamamen bırakmıştım. Hayatım o kadar verimli hale gelmişti ki anlatamam. Bu sefer de unutmak için sürekli çalışıyordum belki. Sigarayı bıraktım birkaç ay önce onu unutmak için ufak ufak konuşmaya başladım. Bir baktım baya girmişim işin içine
Sevgilimle yapmaya başladım zaten önce. Zinaya yaklaşmayın deniyor ya gerçekten öyle. Bir süre sonra öyle bir duruma geliyorsun ki kimim ben diye sorguluyorsun
Haklisin suanda bir kadin var ona yaklasacam mahalleden galiba 2 defa yanastim tam geldigimde kalkmis oldu resmen ikaz bana ama o beni hep namaza giderkene görüyor evli değil orta yasta tam verecek kivamda biraz yanassam of ya napacam bilmiyorum
Tamamen uzaklaşmak lazım. Tek çare bu benim için sanırım. Umarım öyle yaparım artıkk
Ben bu kadini becerecem galiba
Ama bidaha namaza nasil gidecem
Sen de bitmişsin kardeşim
Evlenmeyen tabi biter
Evlilikle ilgili değil kendini kontrol etmeyi bırakmak ile ilgili şu an
🖕🖕
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?