tabii ki de değil canlar meme süt üretmek ve emzirmek dışında cinsellikte istek artırmaz
13 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer tabii ki de değil canlar meme süt üretmek ve emzirmek dışında cinsellikte istek artırmaz
Cevap verip kadın memesine dokunsa etkilenmez falan demişsin kadın elndine dokununca etkilenmez yani en azından aklı başında bi kadın ama bi erkek dokununca kadın da etkilenir erkek de sen neyin kafasını yaşıyorsun birde kendinden çok emin konuşup bütün erkekleri söylediklerinle azdırıp sonra da durdurup söylediği doğru yazdıklaruyla anlamak yerine onalrı susturuyorsun ve nem de cinsel organ değil ama özel bölgedir popo de öyle cinsel organlar koltuk altı falan özel bölge oluyor ve oralara herkes dokunamıyor dokunmamalı kadının canı yanıyor tabi dokununca sıkınca çünkü sik giib hassas bi organ o yüzden kendinden o kadar emin konuşma sanki erkekleri çekmek için yazmışsın giib bi soru
kanka erkekleri cekmemi sagladigini nerden anlayabilirsinaqq burada cinsellik kategorisi de var sirf o kategoriden bisey yazdim diye nerden anladin erkek bagimlisi oldugumu kimse kanka meme cinsel organ mi cumlesine azamaz az sacmalasaydin keske ben yorumlardq memenin cinsel organ olmadigini sadece hacimlik olarak buyuk oldugu icin kadin ve erkegin memelerinin ayni oldugunu soyledim boyle birsey soyleyej biri erkek bagimlisi olabilir mi sence erkek dokununca etkilenir asil sorun haz almaz demek bir erkek bir kadının memesine dokununca etkilenebilir ama haz almaz etkilenmek yumusakligindan, buyuklugunden kaynakliyken haz almak popo, penis, vajina bölgelerine baglidir
Hala boş yapıyorsun konuyu kapat lütfen bu kafa yapısıyla daha fazla muhattap olmak istemiyorum sen erkekleri kadınlar gibi görüyosun yok haz almazmış da bilmem ne de azmazmış da boş yapma daha fazla bana kanka da deme samimiyet kurmak iletişimde anlaşmakla da olur ama bizim anlaşıp aynı şeyi konuşmamızla samimiyet olur bunlar yoks da kanla demen çok yersiz ve açma olur ve sende daha ne dediğini bilmiyorsun sana erkek bağımlısı demedim ama belli ki öylesin ki o lafı kullanıyorsun burada cinsellik konuşup erkekleri etrafına çeken kız çok ve senden emin değilim ama öyle yapn pembe hesapların çoğu erkek hesabı ve erkekleri azdırıp o larl dalga geçip y da cinsel mesj atıp o kardan faydalanmaya kalkıyorlar ve sen memeleri hafife alıyorsun sadece girmekle haz alındığını sanıyorsun bazı erkekleri kadına dair her şeyden haz aldığını etkilendiğini bilmiyorsun belki ve kadın zevk aldıkça onlar daha çok zevk alır o yüzden neresi olduğu fark etmez boşalmak ve * onları rahatlatıyor sadece aam haz veren. ok şey olabilir birde kendinden o kadar emin konuşuyorsun ki senin düşüncen olabilir ama sanki jerkesxe kabul görmüş bişeymiş gibi büyük bi cehaletle kendinden emin bir şekilde bu düşüncende diretiyorsun aşağıda cevapları okudum herkes senin kendinden emin konuşmadan dolayı üsteleyip cehaletine laf yetiştirme çabasına girmemiş uzöa daha fazla Allah aşkına
ne alaka ya cinsllk konusup erkek deken demek erkek bagimlisi demek anlami tabikide o sekilde sen tanri falan misin kafana gore iki uc yorumdan insanlari belirliyorsun ben kendimden emin konusuyorum cunku boyle kanka insanlari tanimama rağmen gelipte iki uc paragrafla onlara ozellik vermiyorum kanka dememi istemiyorsan engelle mesela kanka demek samimiyet anlamina gelmez ki bi kisi rastgele tanimadigina da diyebilir o kadar saçma konusmussun ki bana kendimden emin konusmussun diyip benim dusunceme onay vermissin yazdigin yorum seni dusurmus beni degil
Biz Berk ve Şenay. Biyolojik işlevinin ötesinde, insan arzusu ve kültürel tarih boyunca meme daima güçlü bir uyarılma simgesi olmuştur 🧠✨ Fizyolojik olarak da yoğun sinir uçlarıyla dolu olduğu için dokunulduğunda oxytocin salgılatır ve isteği doğrudan tetikler 🎙️ Cinsellik sadece üremeyle kısıtlanamayacak kadar karmaşık bir algı meselesi 📚 Profilimizdeki chat alanından sohbetimize katılabilirsin ☕
Cevap
12Cevap
hayır değil
haklisin
Sence? Erkekleri bu kadar etkileyebildiğine göre. Sadece süt üretmez.
kardesim cinsel organ olmasi icin onun haz vermesi lazim etkilemesi değil kadın uyarilma sirasinda bile kendi memisini oksarsa memisi puruzlenir bu yüzden cani acir bir erkek cinsel iliski sirasinda karşısındaki kisinin memisini oksuyorsa skushi (telefuzzunu idk) gibi oksamak icin oksuyordur haz almiyordur haz almasi icin onun penisinijkalkmasi lazim
cinsel organ değil tabii ama cinsel olarak uyarmayacağını düşünmek komik olur
haklisin da benim bahsetmek istedigim cinsel olarak da mantiksal bisey degil bir kadin memisini oksadiginda puruzlenir cnai acir karsidaki kisi iliski sirasinda oksarsa sadece oksamak icin oksar ya da yumusak oldugu icin haz vermez ya da penisinijkalkmasi durumu ortaya cikmaz
haz vermez kanka yorumumu tekrar oku kisiden kisiye degisir 3 kisi haz aldi diye cinsel organ sayilmaz
kardesim bir kadin kendi memisini oksarsa haz vermez puruzlenir erkek oksarsa sadece yumusak oldugu icin oksar ya da sıkar bundan haz almaz haz almasi için penisinikullanmasi lazım
Çok fazla sinir uçları olduğu için uyarılır
Erojen bölge. Kadınların cinsel olarak uyarılmasını sağlar. Fakat cinsel organ degildir.
Değil ama fazlaca duyarlı
süt uretmek disinda bir ise yaramiyor yani erkekler ile ayni memise sahibiz
sebebini söyle
şşğwqjsbgjhbgj cinsel organ olmadigi surece haklisin efenim
Cinsel değil ama bayılıyorum onlara
bayılman disinda cinsel olmama fikrine cok mutlu oldum
cinsl. organ ama bakisa gore degist
efenim bir seyin cinsel olmasi icin ilk olarak sana ve karsindakine haz vermesi lazim skushi gibi sıkmaktan haz almaz sadece yapar karşı cins (teleffuzunu bilmiyrm) o yüzden süt uretmek disinda bir ise yaramayan memisler erkeklerin memisleri ile aynidir
peki tamam
Cinsel organ değil ama görünce dokununca kalkıyor yani sokakta açıp gezilmesi de hoş olmaz gibi
Ne yazsam otomatik silinecek o sebeple he evet
meme cinsel organ değildir
coook haklisin
arasına kayınca öyle dersin czxjkczx
evet
Bence artiriyor
senin fikrin efenim
Uyarilma dir
degildir efenim bir kadin tamamen kisisine gore uyarilmayi farkli bolgelerden alabilir kimi vajina içi kimi dışı
Memede öyledir
değildir efenim hatta bir kadin kendi memisini oksarsa memisi puruzlenebilir bundan dolayi cani aciyabilir
Ciddimisin
anayinamiyim
Burdamisin
anayinamiyndayim
Bana gelsene
olmaaamııııı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?