Ben taradığımda çok saç geliyor, çok stres oluyorum, aşırı, belki normaldir ama ben stres yapıyorum, her dakika elimi sürüyorum
12 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben taradığımda çok saç geliyor, çok stres oluyorum, aşırı, belki normaldir ama ben stres yapıyorum, her dakika elimi sürüyorum
Cevap
5Cevap
saçlarımı çok kısa tutuyorum artık dökülmeyecek
* dökülmüyor
Düşündükçe daha çok dökülecek
biliyorum annemde hep diyor ne kadar düşünürsen okadar kötü olur diye, ama elimde değil her dakka elimi sürüyorum dokulecekmi diye ve her seferindede dökülüyor
Sınav senemde benimde böyleydi sonra düzeldi strestendir sıkma canını
zaten seyrek kel kalcam diye korkuyorum
ondan stres yapıyorum
Kopuyor farkında değilsin stresin bitince bitecek korkma
ee nasıl atıcamki kafamdan, nasıl düsünmeyi bırakıcam, belime gelirken bile dökülmüyordu ozamanlar takmıyordum dökülmüyordu çünkü, üç ay once omuzdan kestim uzuyor ama dökülüyor bu seferde stres yapıyorum kafamdan atmam lazım
Stresin kaynağı ne peki?
saçlarımn dokulmesi hahah
ve birazda gelecek kaygısı ama stresmi döküyor emin değilim
Zorlaman lazım saçlarını zayıflar iyice gitmesi lazım sonra güçlenecek
Gelecek kaygısı neden peki?
iyice gitmesi lazım derken
sınavlar falan
Güçsüzler kopuyor koptukça sen daha narin davranıyorsun yenilerine yer açman lazım benimki böyle çözülmüştü senden farklı olabilir hangi sınav?
dokulen saçlar cok sağlıklı geliyor gozume görünüş olarak hicbir sorun yok güçlü kırıksız pürüzsüz tek sorunu dökülmesi seyrekligi
yks
Kökleri zayıf zaten sökülmüyor kopuyor kasma bu kadar düzelecek
kopuyor derken yani benim yüzümdenmi sürekli kontrol ettigim icinmi
Dökülmüyor kopuyor sen stres yaptıkça bunu devam edecek biraz güçlü yıka çok kopacak ama sonrasında azalacak
stresi bırakırsem geçer heralde, vitaminlerimde yerinde cunku neden dökülüyor, şampuanda tuzsuz kullanıyorum agır bisey kullanmıyorum bi stres kalıyor
Taramıyorum
Sıfır
Nerende saçların
koltu altı hizasında
Kaç yaşındasın
18
Boy kilon kaç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Seni o kadar iyi anlıyoruz ki! Gün içinde sürekli saçla oynamak ve o dökülen telleri saymak tam bir kısır döngü yaratıyor; stres yaptıkça dökülüyor, döküldükçe stres artıyor 💆🏻♀️ Günde yüz tele kadar dökülme tıbben çok normal kabul ediliyor. Lütfen kendini hırpalama, biraz akışına bırakıp zihnini rahatlatmaya çalış. Bu arada yalnız değilsin, detayları konuşmak istersen seni profilimizdeki chat özelliğine bekliyoruz 🎙️✨☕