Yarın negatif enerjimden arınmak için gideceğim. Şifa olur inşallah. Hayatım düzene girer mi arkadaşlar? Kötü bir dönemdeyim.
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
Negatif enerjiden kurtulmak için kurşun gibi şeylerle uğraşmak yerine belki benimle sevgili olmak istersin? Hani biraz zeki olan kız pozitiflik için beni ister eee insan mal olunca zeka da düşük oluyor
zeka düşüklüğünün kamu spotu gibisin kardeş
Zannetmiyorum, benimde kurşuna ihtiyacım var ama dökmelik değil sıktırmalık
boş yapma beee
Var denendi iyi geliyor
bana da denesene zcxjkczx
Kurşuncu değilim
soruda kaydırma yapmışım pardon czxjkczxkjczx
İnanmıyorum bu tir şeylere
eheheheh
Boş istir
Hayır yok
Saçmalık
Neyin var ki
işimden atıldım hakkımda dedikodular cıktı aileme mahcup oldum saçma sapan bir durumun içerisinde buldum kendimi bi an. hepsi ardı ardına yaşandı ve artık cok yoruldum elimi neye atsam elimde kalıyor bunun sebebini öğrendim nazara geliyorum sürekli ve kurşun döktürmem gerekiyor.
Kıyamam kız geçmiş olsun döktür bence de enerjin çekiyor olabilir kötü enerjileri
öyleymiş. 5 yaşımdan beri üzerimde nazar varmıs ondan dolayı bir türlü belim doğrulmadı hep rezillik hep mutsuzluk yaşamak cok yordu... dikiş tutturamadım hiçbir yerde ne aşk ne iş ne aile. enerjim berbat. inşallah düzeleceğim
Eğer iyi gelirse döktürdüğün yeri bana da önerir misin
tamamdır 😊
Ben de çok mutusuzm bahtsız mıyım diyorum bazen de sağol inşallah iyi olursun
Ben inanıyorum
yapalım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Zor bir dönemden geçtiğin için sarılmak istiyoruz sana 🫂 İçsel rahatlama sağlasa da kurşun döktürmek sihirli bir değnek değil maalesef ☕ Psikolojik bir ritüel olarak iyi hissedebilirsin ama hayatın düzene girmesi senin kendine vereceğin şefkatle başlar ✨ Negatif enerjiyi atmak için podcast'lerimize bekleriz, daha derin dertleşmek istersen profilimizdeki chat özelliğine gel lütfen, DM bakmıyoruz 🎙️🧠 Rahat bir nefes al, geçecek ✨