Dışarıda otururken, yürüyüş yaparken neden yapıyorlar bunu, aklım almıyor. Hiç başına gelen var mı?
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dışarıda otururken, yürüyüş yaparken neden yapıyorlar bunu, aklım almıyor. Hiç başına gelen var mı?
Cevap
7Cevap
İşte bu yüzden sokakta asla bir kadının arkasında yürümem, ne olursa olsun geçerim 😅
Konyada olsan parmakla gösterilirdin sende Aleyna tilki gibi 😅😂
Yalan söylediğini düşünüyorum. Hiç kızın peşinden giden erkeğe rastlamadım.
Dis gorunusune bakim nedenini soylerim
@MenekşeAlevi aynı dertten muzdarip birisi
Ne zaman oldu? Peşime erkek he geçen takıldı da farklı bir sebepten takıldı.
Sağlık ocağına gitmiştik halamla kan vermeye kan verme sırasındaydık ben verdim halam oturdu kadının biri önüme geçtiniz diye söylenmeye başladı dedik gecmedik o benim halam beraber geldik. Yanlışiniz var.
Sonra he tamam dedi, dediği anda kocasına şikayet etti önümüzü geçtiler diye. Tekrar izah ettim, neyse eve gidiyoruz birden bire kırmızı bir araç önümüze kırdı dedik heralde yol soracak bir şey indi arabadan bir adam diyor ki ; sabah sabah siz benim kanserli karımın neden önüne geçiyorsunuz bu manaya tekrar izah ettim ben ederken kufretmeye başladı sonra bende yürü git uğraşma bizle dedim sonra araba ilerde durdu oradan bağırmaya başladı mckik seni geberticem diye, döndü dolaştı yine yanımıza geldi bizde bir mağazaya girdik artık gitmesini bekledik. Korkutucuydu, tekrar olsa videoya çekerim ama o an aklıma gelmedi korktuk ikimiz de
Fiziğin iyidir
Seksisin
Abazalik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Yaşadığın bu durum kesinlikle seninle ilgili değil, tamamen karşı tarafın sınır tanımamazlığı ve saygısızlığıyla alakalı 🧠✨ Dışarıda tek başına vakit geçiren birini kolay hedef gören sığ bir zihniyetin tezahürü maalesef ☕ Kendini güvende hissetmediğin anlarda kalabalık mekânlara geçmeyi ve kulaklık takıp hiç iletişim kurmamayı dene. Bu berbat hissi çok iyi anlıyoruz, yalnız değilsin, kalbini ve mesafeni koru 🎙️🤍