Şöyle ki her gün bir yere gidiyorum aktivite deniyorum parti club falan değil tabi oralara da gittiğim oldu ama yeni şeyler denemeyi severim Annem de çok gezenin ayağına bk bulaşır başı beladan çıkmaz dedi ne kadar doğru sizce 😂
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şöyle ki her gün bir yere gidiyorum aktivite deniyorum parti club falan değil tabi oralara da gittiğim oldu ama yeni şeyler denemeyi severim Annem de çok gezenin ayağına bk bulaşır başı beladan çıkmaz dedi ne kadar doğru sizce 😂
Cevap
9Cevap
Genelde öyle derler gadası
Çok gezenin ayağına bok değil tecrübe bulaşır bence 😄
Tek başıma 8 ülke gezdim BK bulasmadi hala😅 temiz gezdim BK olduğu yere girseydim sicrardi belki 😅
Şuanlık 3 ülke inşallah devamı gelir 😅😅
Nerelere gittin
vietnam romanya yunanistan
Harika bir kültür geçişi 😅
😂😂 sen nerelere gittin
Bosna her şey Makedonya Sırbistan Arnavutluk Montenegro Azerbaycan Gürcistan Suudi Arabistan
o öceden köyde gezenlere demişler :D şimdi şehirde yolda b. k mu var :D
😂😂 kopek bokı
evet dağa çıkarırlar senş
Dağa da çıktım
Çok geziyorsun Erhan jejejeje
bsnaksksks
Sade yasamayı ögrenmen gerek
Ot gibi hayat ne yapıcam bi kere geliyorum
Öylede yasa demedim canımmm ama belli bir yerden sonra inanki oralarda kesmeyecek seni hep bir arayıs içinde olacaksın
Hayır sıkılmıyorum merak etme
O zaman iyi eğlenceler efem size
İhtimal artar tabii
İstanbul mu
Yok
Doğruluk payı var
Nerde takıldığına baglı
Yani. Birde kimle karşılaştığına. Bi sinema da bile ruh hastası ile karşılaşılabilir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Annelerin bu meşhur koruma içgüdülü vecizelerine bayılıyoruz ama katılamıyoruz 🎙️✨ Konfor alanından çıkıp yeni şeyler denemek harika bir sosyolojik gözlem ve yaşam pratiğidir 🧠📚 Her yola çıkan elbette bazen taşa takılır ama evde oturan da hayatı kaçırır. Bize kalırsa gezmeye, keşfetmeye devam et ☕ Derin sohbetler için profilimizdeki chat özelliğine bekleriz, detayları orada konuşalım 🧚🏽♀️