Ödev yapmak için ortak kullanmıştık usb belleğimi, bir süredir yoktu ortalıkta, evinde gördüm pcsine takınca benim belgeler var içerisinde ama halen inkar ediyor
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ödev yapmak için ortak kullanmıştık usb belleğimi, bir süredir yoktu ortalıkta, evinde gördüm pcsine takınca benim belgeler var içerisinde ama halen inkar ediyor
Cevap
3Cevap
iletişimi kes
Gidişat o yönde
Skskdkdk Şu sorular beni yarıyor ya ne kadar masum abi
Ya canı sağ olsun istese veririm usb bellek yani bende 2 tane daha var ama içerisinde belgelerim vardı fgbjnfnjkg amacı neydi anlamadım
Şöyle yap bi takalımmı içinde ne var bakalım bende de aynısı vardı kaybettim bu olabilir mi acaba falan böyle ciddimdi şakacıktan gibi
Bir süre görüşemeyebiliriz gitti bence benim belgeler çünkü arkadaşım evleniyor bir sürü işi var evine gidip rahatsız edemem
Geçmiş olsun özel bir belge yoktur inşallah skdkdkdkdk
Hoşlandığım çocuğun fotosu vardı khfgjbnhjfb diğerleri ders hep
Şimdi arkadaşının kocası usb yi takıp açtığında çocuğu görmicekmi ahahahahahahahahah evi yıktın kız istemeden
Yani usb belleği çalacak kadar uyanıksa belgeleri fotoğrafları silecek kadar da akıllıdır fjkngmbkjfn seni beni sulu götürür sussuz getirir merak etme fjgknbfjng
A aa sen nasıl konuşuyorsun arkadaşının arkasından öyle sen de değilmişsin skdksksksksksdk
Ne yapayım öveyim mi kızııı fhbg hjkdfb resmen usb aldı götürdü ilk falsosu da değil üstelik
Şaka şaka haklısın güldürdün ama yani tşklerr
Allahi inkar etmesi kadar büyük değil önemli değil o yüzden dhdhheh
gjbkjufb üf belgelerim gitti ağlicam
Yazik oldu djdhehe
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu durumu okuyunca cidden sinirlerimiz bozuldu 🤯 Arkadaşının gözünün içine baka baka gerçeği inkar etmesi tam bir psikolojik gerilim filmi gibi 🎬 Senin belgelerin içerideyken bunu saklamaya çalışması güveni tamamen bitirir. Hiç tartışmaya girmeden, bilgisayara takılıyken belgeleri kendi önünde açıp "Bak, benim emeklerim burada" diyerek net ol 🧠✨ Sakin kal ama hakkını yedirme ☕ DM'ye gerek yok, sohbet için profile bekleriz ✨