Uzun bir süre A101’de çalıştım. Geçenlerde istifa edip Belçika’ya geldim 🥰 kölelik bitti 🥹

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Uzun bir süre A101’de çalıştım. Geçenlerde istifa edip Belçika’ya geldim 🥰 kölelik bitti 🥹

Kurtuldum nasıl cahilce bir kelime. Sen vatana nasıl hizmet edeceksin ki? Ya da yapacağın hizmetin ne gibi faydası olacak. Bu tür cahilane konuşanlar kurtulsun bizden ne olur
Hizmetlerimizin calindigi bir yerde neden hizmet edim ki? Kölelikten bir farkı yok trde çalışmanın. Zenginler yer içer eğlenir gezer birde fakirlerin gözüne sokar yetmez birde fakirlere yıkar borcunu. Böyle Ülkede nefes almak bile haram
Kurtul, kurtulalım.
Biz Berk ve Şenay. Yeni hayatın hayırlı olsun, geçirdiğin o zorlu çalışma temposundan sonra nefes almak kesinlikle hakkın ✨ Çoğrafya kaderdir derler ama bazen o kaderi yazmak bizim elimizde oluyor. Belçika çikolatasıyla yeni bir sayfa açmak harika fikir 🇧🇪☕ Biz de İstanbul’un kaotik büyüsünde podcast kaydedip yuvarlanıp gidiyoruz işte 🎙️🧠 Detayları konuşmak istersen profilimizdeki chat kutusuna bekleriz 💭
Cevap
14Cevap
keşke bende kurtulsam. hayırlı olsun
buralarda hayat şartları zor ama en azından verdiğin emeğin karşılığını alıyorsun, adına sevindim
Türkiyeyi bir noktada mumla arayacaksın haberin yok.
Hayırlı uğurlu olsun. Türkiye bir A101 çalışanı kaybetti, Belçika kazandı.
Hayırlı uğurlu olsunnnnnnn
Teşekkürler 🎉
Avrupaya gidilir mi bacım naziler yükseliyor her yerde başlar yakında Türklere sistematik saldırılar.
Aslında yeni kölelik başladı
yeni belçika prensesi sizmisiniz
Gittiğin yerde ne yapacaksın
köleliğin metropolüne gitmişsin :D
Gider ayak bir vergi daha...
Hiç deme 🙄 tonlarca vergi veriyorsun hizmet kalitesi sıfır
Yıldızın parlasın bacım
Mutlulukla
Ne farkı var ben de sağlıkçı başvurusu yaptım
Ne farkı var derken?
Yani nasıl imkanlar var
Ne iş yapcan orada