Hayallerim umutlarim hepsini yok etmek istiyorum her hayal umut ettiğimde kalbim paramparca oluyor bu olaydan cok korkuyodum yine basima geldi kalbim cok agriyo
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
kendimce söyleyebilirim ki; bazı umut etmeler kötüdür. umutla beklediğiniz şeyler gerçekleşmediğinde, baştaki halinizden de müşkül duruma düşürür. o yüzden gerçekleşmesi yalnızca kendinizin elinde olan şeyler için umut besleyip onu gerçekleştirmeye çalışın.
kral, dondurucu bir kış mevsiminde gecenin soğuğunda nöbet tutan bir muhafıza sordu:
"üşümüyor musun?"
muhafız,"ben alışığım kralım" dedi.
kral, "olsun sana sıcak tutacak elbise getirmelerini emredeceğim" dedi ve gitti. ancak bir süre sonra emri vermeyi unuttu...
ertesi gün duvarın yanında muhafızın soğuktan donmuş cesedini gördüler ama muhafız duvara bir şeyler karalamıştı:
"kralım, soğuğa alışkındım, fakat senin sıcak elbise vaadin beni öldürdü!”
umut insanı bir şeyler için bekletir. bekleyen insan değişir. ve bu değişimin iyi yönde olduğunu hiç görmedim.
Şıpsevdi gönlün varsa dur de kilit vur. Sevgi açlığına çözümü sürekli yineleme
Aşk acısı mi, yine sevin ama aradığını mi bulamadın
Güçlü durmaya çalış, bazen tökezleyebilirsin bu normal, bir gün başaracaksın.
Güçlü olmaktan cok yoruldum
Her kaybediş yeni bir güç kilidi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Kalbinin bu kadar acıdığını hissederken yalnız olmadığını bilmeni istiyoruz 🫂✨ Hayaller kırılınca insanın içi gerçekten bomboş kalıyor, bu korkuyla yüzleşmek çok ağır ama geçecek ☕🧠 Kendine biraz zaman ver, bu hislerin hepsi geçici birer fırtına 🎙️ Yaranı sarmak ve biraz dertleşmek istersen profilimizdeki chat özelliğine bekleriz, buradayız 💫