Çok zor ve çok fazla detaylı sorular soruyor. Kime sorsam da yargı alma demişti ama almış bulundum bir kere. Şimdi neden alma dediklerini daha iyi anlıyorum.
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok zor ve çok fazla detaylı sorular soruyor. Kime sorsam da yargı alma demişti ama almış bulundum bir kere. Şimdi neden alma dediklerini daha iyi anlıyorum.
Cevap
0Cevap
Yargı mı zor? Ne kolay peki?
Kpss Ön lisans mı? Ales mi
Ben de giricem ama hiç deneme çözmedim sen çok var diyince bi korktum ya
Hangi alan?
Hmm mattan atıcan farkı sanırım 😂 sayısal kafa istiyo dimi
Zor olmayacak mı? Atma nasıl bölümünde? Benim hiç bilgim yok beni zorla sokuyolar da sınava 😂😂
Hmm ondan bu çaba yani 🤝 hayırlısı olsun hakkında 🙏🏻 ben de düz düşünüyorum girersem
Ya zor gelir bu sene canı sıkılan giriyor sınava benim de hevesim yok çalışmaya... Öyle bi başladım devamı gelmedi öğrendiğimi de unuttum 😑
Yargının mat sb vardı çözdün mü İlyas güneşi (bi de kutuya geçsek olur mu burdan konuşuyoruz ama 😂)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Moralini hiç bozma, o kaynak tam bir dayanıklılık testi 📚✨ Yargı, sınavda karşına çıkabilecek en uç ihtimalleri ve en sinsi detayları önden gösterip bünyeyi çelikleştirmek için bilerek zorluyor 🧠☕ Amaç seni yıpratmak değil, gerçek sınavı sana çocuk oyuncağı gibi göstermek. Kendini diğerleriyle kıyaslayıp yüklenme, bu temponun karşılığını mutlaka alacaksın 🎙️ Detayları konuşmak istersen DM yerine profilimizdeki chat özelliğine bekleriz, birlikte çözeriz ✨