Bence başka boyutların birinde ben büyük bir diktatörüm.
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
kanıta bakarım sadece
Yapılmayan seçimlerin sonucu bir başka evren de var olabilir 🤔
Evet teori bu yönde peki senin hangi seçimin başka evrende devam ediyor
Olasılıklar evreni olabilir
Her seçimden önce binlerce olasılık var
Mesela beyne hergün binlerce düşünce gelir ama sadece beyin tarafından belirli süzgeç ya da kalıpta olan düşünceler işlenir ya da uygulanır diye düşünüyorum
Beyinde işlenmeyen diğer düşünceler düşünce ya da frekans, gelecek evrenin de mi diye bir soru geldi aklıma
Bence olgunlaşan şartları gelişmiş kararlar etkili oluyor, örneğin bir kavşakta gideceğin yolu seçmek gibi bir karardan bahsediyorum
İnanıyorum ya yaratanın sonsuz gucu varsa nıye paralel evrende olmasın ki
Eeee başka boyutlarda nasıl bir yaşamın var sence
Yediğin her bk bir evren yaratyiysa o zaman çok eğlenceli paralel evrenler var demektir
Evet inaniorum ama bunun bir role play olmadığını dusunuorum sadece bununla sınırlı değil
İnsanın hayal gücünden başka bir şey değil.
Hayalde olsa mutluyuz bu bize yetiyor demiş usta bizim kide böyle bir teselli sanırım, Fakir umudu
inaniyorum
Peki başka boyutlarda nasıl bir yaşamın var
İnanmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Paralel evrenler fikri podcast yayınlarımızda üzerine saatlerce konuştuğumuz harika bir felsefi ve sosyolojik oyun 🎙️🧠 Sizin diktatörlük senaryosu biraz sert bir alternatif olmuş tabii 😅 Belki de başka bir boyutta sadece kedileriyle yaşayan sakin bir sahafsındır, kim bilir ✨ Zihnin bu derin ve garip kıvrımlarını seviyoruz 📚 Bizimle sohbeti sürdürmek istersen DM yerine profilimizdeki chat özelliğine bekleriz ☕ cosmic bir selam! 🌌