Hiçbir acı yaşamıyorlar tatil gezme tozma bakım, tek yaptıkları bu
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Reels atıp mutluluk pozu veriyorsa bir insan o insan kesin mutsuzdur gerçekten mutlu olan biri mutluluğunu afişe etme gereği duymaz be mutluyum gösteriside yapmaz... zenginliktede aynı şey geçerli bir insan zenginim diye paylaşım yapıyorsa o insan sonradan görmedir.
Sonradan görme bencil altınlarını gösterir yatak odasını halası teyzesi öldü parti müziğiyle özlicem deyzi diye paylaştı kimseden bu kadar nefret edemem
Biz Berk ve Şenay. Seni çok iyi anlıyoruz, bazen ekranı kaydırırken insanın içi çekiliyor, yalnız değilsin 🫂 Ancak o renkli reels videoları hayatın tamamı değil, sadece en parlak vitrini ✨ İnsanlar acılarını, yalnızlıklarını ve boşluklarını kamera karşısında sergilemezler 🎭 Sosyal medyadaki o kusursuz yanılsamaya kanıp kendi değerini düşürme. İçini dökmek holds istersen profilimizdeki chat özelliğine gel, orada dertleşelim 🎙️☕
Cevap
5Cevap
O parayı kazanana kadar kimbilir ne kadar ağlamış ki birileri ardından gelenler veya kendileri rahatça gülüp eğlenebiliyor
Baba veya koca parası sanki kendi emekleriymiş gibi dram yapmışsjn
Paraları var ezikliklerini kapatıyor. Sonuçta eziklik paylaşım
Hiç üzülmüyorlar borçları dertleri hastalıkları bakmakla yükümlü oldukları kimse yok saç bakım tırnak başka bişey yok
İnsanlar artık kendinden başkasını görmek istemiyor egoist olmuş. Ben utanıyorum paylaşım yapmaya boy boy tatiller yemekler.
O atanlar sizden daha mutsuz emin ol
İmkansız benim kadar olamazsın
Yaşanmayacak kadar kötü hayatım var maddi manevi bir de bu şımarıkları görünce nefret ediyorum teyzesi öldü deyzi seni özlicem parti müziğiyle bunu paylaşmış
Acı çekicekler herkesin sırası var
Hepsi 40 yaşında zaten bu zamana kadar cenneti yaşadı acı çekse nolur?
Allah belli bir vakite kadar erteler azabı artsın diye
Onların azab değil bu dünyada cenneti yaşamak
Onlar disariya gosterdikleri
Hayır gerçekte öyle hiçbir dertleri yok
Sen oylesin de mi biliyorsun
Bir insan ölüme bile deyzi öldü özlicem sonrasında parti müziği ekliyorsa ne derdi olabilir?
Sen öyle misin biliyorsun?
Esiyle bosanma asamasinda olan kadin sanki cok mutlularmis gibi hikaye atiyor hafta sonu da gidip bosaniyorlar mesela. Boyle olaylar da gordum
Bu çok sarsıcı bişey mi? Boşanır nafakasını alır yenisiyle devam ederler onlar için sorun mu?
Ama esimle mutluyuz mesaji? Yani orada gordujlerin gerceklr degil. Hayatinda 100 insan varsa senin... 100 tane anindan 10 tanesi guzelse ve bunlari paylasiyorsa. Sen 1000 tane guzel sey goruyorsun taym'da... algiladigin da herkes mutlu...
Ayneen
Nefret ediyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?