Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Gizli Üye(36-45)6 güSaat 9.00'da uyandım, kahvemi içtim, sporumu yaptım ve duşumu aldım..
0163 Yorumla
Soran6 güBunun icin neden gizlendin 😂
Cevap sahibi6 güBilmem 😅😅
Soran6 güSacma ama 😂
Cevap sahibi6 güÖyle haklısın 🙂
Soran6 güGöster kendini 😂
Cevap sahibi6 güSobeliceksin dimi 🙂
Soran6 güSobe sobeee 😂
Cevap sahibi6 gü😅😅 yakalandim
Soran6 güburada misin
Cevap sahibi6 güEvet
Soran6 güBirsey sormak istiyorum burdan biriyle sohbeti sonlandirmak istiorsun ne yapar söylersin
Cevap sahibi6 güŞöyle söyleyeyim direkt sohbeti neden sonlandırmak istediğimi açık açık söylerim O kişi ya lafı hiç dolandırmadan.
Soran6 güBiriyle sohbetim vardi ama bazi seyleri hosuma gitmedi konusma tarzi olsun fikirleri olsun bahane edip birseyleri sohbeti sonlandirmak istedim tekrar gel yaz konusalim falan yazdi üzüldü
Cevap sahibi6 güYa şöyle söyleyeyim sana insanlar üzülebilir önemli olan burada senin ne düşündüğün. Sonuç olarak sen ona karşı dürüst olmuşsun bakmasın ki bazı şeyler iyi gitmiyor sohbet de sarmıyor dürüst olmuşsun Bence senin yaptığın doğru. Onur üzülmesi mi seni üzdü?
Soran6 güEvet yani bilmiyorum isrsr etmesi kötü üzülmesi kötü kendimi kötühissettim
Cevap sahibi6 güYok yok kesinlikle kendini kötü hissettirmesin budur. Bazen karşı tarafımızdaki insanları duygusal olabiliyor hani bazı şeyleri çok fazla içselleştirebiliyorlar. Burada senin kendini kötü hissedeceğin ya da üzüleceğin bir durum yok dediğim gibi senin karşı tarafa dürüst olmam Bence çok güzel.
Soran6 güBen birşeyleri bahane ettim bitirdim hemen flört moduna geciyorlar baglanmak elinde tutmak gibi cok sacma boslukta olduklarindan
Cevap sahibi6 güYa insanlar Çok aceleci davranıyorlar bu konuda yani karşı tarafı önce bir tanırsın ne olduğuna bir bakarsın değil mi Bir de karşı tarafın da sana karşı duygusuna bak düşüncesine bak hemen olayı flörtü getirmek karşı tarafta da bir şüphe uyandırıyor ister istemez. Bir de gerçekten öyle bir dönemdeyiz ki herkes çıkarı doğrultusunda hareket ediyor maalesef
Soran6 güBitirincede üzülüyorlar biriylede soruda konusmustuk senin gibi bana tel no sunu yazdi telegrama gecmek istemisti
Cevap sahibi6 güYa dediğim gibi bazı şeyler için acele etmemek lazım. Konuşursun sohbet edersin bakarsın belli bir süre sonra eğer kafa yapıları uyuşuyorsa karşı taraftan bir şekilde konuşmak istediğini ima edersin ama daha bir iki günde hadi telefon numaramızı verelim telegram'a geçelim insana çok da samimi gelmez
Soran6 güAynen ya cok tiksiniyorum sohbeti kestigim bir nedende suydu bana ailemin benim hangi partiyi tuttugumu sordu bende söylemek istemiyorum herkesin tuttugu kendine dedim a partiyi tutuyorsan söylede engelleyim seni dedi güldü bende komik degilsin insan ayrimi yapiyorsun dedim sogukluk yaptim oda sonra üstüme düsmeye basladi nedense ben cevap vermedikce yazmaya devam etti
Cevap sahibi6 güBu tip insanları hiç anlama isteyen istediği partiyi tutar ne olursa olsun bak sevgilim bile olsa eşim bile olsa bence herkes özgürdür kimse kimseye bu konuda açıklama yapma zorunda değildir Sen tepkinde çok güzel vermişsin bence. Anlamadığım şu karşı taraf seni acaba takıntı haline mi getirmiş Sen terslemişsin gereken cevabı vermişsin buna rağmen hala senin üzerine düşmesi çok ilginç. Şu anda kurtulabildin mi peki?
Soran6 güAgzimi yoklayip durdu soguk yaptim yine yazmaya devam etti güya gönlümü alacak yazmayinca nereye kayboldun faln yazdi baktim böyle olmucak sohbete güzel devam etmeye basladim takinti yapmasin diye ha bu arada yorumlarina baktim hic hani evlenecek kafada degilmis neyse güzel güzel konustuktan sonra bir gün sonra güzellikle sohbeti bitirdim sonra anladim kolay gelsin kendine iyk bak falan yazdi böylece bitti sohbeti de aildim hemen
Cevap sahibi6 güİnan bana çoğu insan zaten ciddi değil karşı tarafı nasıl kullanabilirim derdinde. Kimse kimsenin ne hissettiğini düşünmüyor bile varsa yoksa kendileri insanlar çok bencil. Ama bence çok güzel bir strateji yapmışsın en iyisi direk tersleseydin seni takıntı haline getirirdi Bu sefer daha çok rahatsız ederdi.
Soran6 güEvet bende bunu düsündüm kurtuldum hesabins baktim o günden beri hic girmemis
Cevap sahibi6 güPeki sen özlüyor musun onun sohbetini hani insan yine de bir boşluk hissediyor değil mi sonuç olarak sohbet ettiğin kişi
Soran6 güSöyle söyleyim tamam bende bosluktayim insan sohbet ediyor ama baglanmak kötü birsey sohbetin sonu hüsran olunca iksan buna üzülüyor vaktini harcamana üzülüyor. mantikli düsününce ben bu kiisiyle ne isim var diyoesun sonu yok belirsiz bastan kesmekte en mantiklisi
Cevap sahibi6 güKesinlikle katılıyorum sana aslında söylemek istediğini biliyor musun düşünsene bir yolda birisiyle yürümeye başlıyorsun o yolun çıkmaz sokağa gireceğini biliyorsun Ekim Böyle bir şeye devam eder ki değil mi Yok yok yine diyorum mantığınla hareket etmen gerçekten çok güzel
Soran6 güburada cok sey gördüm okudum 19 yasinda bir kizin 35 yasinda kisiyle sevgili oldugunu
Cevap sahibi6 güYa ben de onları okudum da yani bilmiyorum insanlar da nasıl bir kafa yapısı var ne düşünüyorlar hani bunun yürümeyeceğini bilmiyorlar mı?
Soran6 güInsn bende anlamiyorum herkes yedeklior sadece
Cevap sahibi6 güYani bazıları da başına geleceğini bile bile bu gibi şeylere devam edebiliyorlar. Mantıklı düşünmek lazım bu konularda da insanlar maalesef günü gününe yaşadıkları için gelecekle ilgili bir beklentileri yok
Soran6 güGünaydin evet cahilce ergence düsünüyorlar hic kimse korkmuyor ayrica
Cevap sahibi5 güGünaydın. Maalesef öyle ondan sonra da kötü şeyler yaşadığı zaman bu sefer insanlar o psikolojinin altından kalkmaya çalışıyorlar.
Soran5 güMüge anliya cikan kizlari görüyor musun akil olsa zaten oralarda olmazlar bunlarda öyleler iste zekalarinda sorun var. erkeklerde böyle kücük kizlari kullanmaya calisiyor
Cevap sahibi5 güİnsanlar Bence de çıkarcı oldukları sürece bu şekilde birbirlerini kullanmaya devam edecekler emin olabilirsin. Mesela şöyle söyleyeyim sohbet ettiğim insanlar oldu hani karşı tarafın onları kullanmak istediklerini bile bile yine de ilişkiye devam edebiliyorlar. Hani nasıl bir kafa yapısındalar gerçekten hiç anlamıyorum. Seviyorum diyor yani şunu söylüyorum Ben de tamam seviyorsun ama karşı tarafın amacı belli senin duygunun sevgini aşkını düşünmüyor yalnızca seni kullanabilir miyim mantığı var. Ama insanlar buna rağmen devam etmeyi tercih edebiliyorlar.
Soran5 güBeni birisi asagalaadigi zaman ya da tersleyip konustugu zaman icimdeki sevgi hemen kirilior
Cevap sahibi5 güOlması gereken bu zaten bak ne kadar sevgi aşk olursa olsun karşı taraftaki insanın sana saygısı yoksa o ilişkide hiçbir şekilde durmamak lazım. Çünkü seven insan aşık olan insan karşı tarafta bir şekilde saygı da gösterir
Soran5 güAynen öyle olmali üslüp cok önemli
Cevap sahibi5 güKesinlikle üstlük çok önemli. Yani şöyle düşün karşıdaki insan tamam Seni seviyorum diyebilir Ama sana karşı saygısı yoksa ve ortamlarda bu şekilde davranıyorsa bunu gören insanların da sana bir şekilde saygısı kalmaz. Hatta şunu sana söyleyebilirim gerçekten saygı sevgiden benim için çok daha önemlidir. Çünkü saygısızlık bir süre sonra sevgiyi de kemirir
Soran5 güTabi öyle sevgisi olan insan böyle davranir mi cok mantiksiz
Cevap sahibi5 güİşte en güzel cevap bu sevgisi olan bir insan karşı tarafa hiçbir şekilde saygısız davranması Eğer saygısız davranıyorsa zaten o kişinin ne karakteri ne kişiliği ne de sevgisi düzgündür
Soran5 güKesinlikle öyle ben böyle insanlarin sorunlu oldugunu düsünüyorum
Cevap sahibi5 güÇoğu öyle sorumlu olmaktan çok biliyor musun Ne var karşı tarafı nasıl kullanabilirim sürekli herkesin kafasında aynı şeyler ne olduğunu söylemiyorum biliyorsun zaten. Sen genelde mantıksal olarak mı yaklaşırsın olaylara?
Soran5 güBazen mantik bazen duygusal bazende icimde saklarim herseyi icime atarim ama sonunda cok üzülürüm
Cevap sahibi5 güYa o bende de var sonuç olarak insanı duygusallık her zaman mantığımızda hareket edemiyoruz maalesef duygusal yönümüz ile hareket ettiğimiz zaman da bir şekilde üzülen biz oluyoruz.
Soran5 güGecen söyle bir olay yasandi is yerinde bir kadin var temizlik görevlisi 45-50 yaslarinda. ordan burdan konustu lafi dolandirdi kuzenlerime laf geldi cocuklari oldu mu diye sonra bana dedi ki seninde yas geldi artik evlenip cocuk sahibi olman gerekiyor bizim iste köyde biri vardi kadinin yasi gecti cocugu olmadi biri gec dogum yapti cocuk geldi 20 yasina anne 50 yasinda, biliyor musun ben hep seni düsünüyorum ne olacak bu kizin hali diyormus yasim 33 beni o kadar derinden üzdü ki anltamam yani bunu sana. annemlere de hic birsey söylemedim üzülmesinler diye
Cevap sahibi5 güYa şöyle söyleyeyim sana maalesef toplumumuzda böyle bir yargı var. Maalesef ne kadar kızarsa kızalım insanlarımız cahil şu ettiği sözlerin karşıdaki insanı ne kadar üzeceğini ya da ne kadar yıpratacağını hiç bilmiyorsun. Ben Eylül'ün yaşı olduğunu hiçbir zaman düşünmedim düşünmüyorum da. Sırf yaşım geldi diye de aceleye getirmek birisiyle evlenmek ne derece mantıklı ve ne derece doğru ki. Önemli olan mutluluğu elinde sonunda bulmak. Çok erken evlenenleri de görüyoruz çok erken çocuk sahibi olanları da görüyoruz yani erken evlendiğin diye çok mutlu olacaksın diye bir şey de yok. Bu yüzden gerçekten canını sıkma karşıdaki insanın cahilliğine ver bunları.
Soran5 güKalbini cok pis kiracaktim kadinin ama her gün yüz yüze bakiyoruz diye sustum ama o benim canimi acitabildi kendi kizlari da var ne olacaklari da belli degil
Cevap sahibi5 güBu tipler kendi ailelerini kendi kızlarını görmezler ama başkalarına çok güzel akıl verirler bu şekilde konuşurlar. Hayatta muhatap olmayacağım tek insan tipidir cahil insanlar İnan Kendini yormaya gerek bile yok
Soran5 güCok lafci herseye bir lafi var hep o biliyor herseyi hep en iyisi o olacak kizlari olacak. kizinin sevgilisi var 3-4 senedir kizi evlilkkten kaciyor bende dedim senin kiz ne oldu evlenmiyor evlenecek evlenecek ev ariyorlar dedi yalannn
Cevap sahibi5 güYa diyorum ya bu tipler kendi ailelerine bakmazlar kendi çocuklarına bakmazlar ama başkaları hakkında çok güzel dedikodu yaparlar. Yerinde olsun muhatap bile olur hatta böyle konuştuğu zaman pis pis Gül aldırış etmediğini görsün. Görgüsüz cahil
Soran5 güBende güldüm zaten ve sey dedim artik o kadaf kolay degil iyi birini bulup evlenmek halen inadima öyle olmaz diyor beyinsiz ya
Cevap sahibi5 güYa bu işleri çok kolay sanıyorlar hani bir anda hadi yaşım geldi Ben evleneyim biriyle onlardaki mantık bu. Şunu düşünmüyorlar bir insan gerçekten anlaşabileceği gerçekten mutlu olabileceği birini ister hani Eğer evleneceksen bir ömür boyu yaşayacaksan O kişiyle çok iyi anlaşman lazım iletişimin çok iyi olması lazım Sevgi saygının olması lazım Ama işte bunlar da onu düşünecek beyin yok
Soran5 güEvet hemde hic yok. bazen cok üzülüyorum etrafimdakilere bakiyorum mutlular cocuklari olmus kendime bakiyorum cok üzülüyorum evdekilerden de baski yiyorum artik
Cevap sahibi5 güYa bak sana şu kadarını söyleyeyim İnan bana çoğu insan mutluluk rolü oynuyor sosyal medyayla baksan hiç kimseye mutsuz değil herkes istediği gibi bir hayat yaşıyor ya da dışarıdan baktığın zaman ama inan öyle değil. insanların yaptığı en büyük yanlış bu evlenmek için evleniyorlar sırf bir yuva soğuk mu sırf çocuğu olsun ama bu yüzden de evlenilmez ki düşünsene bile bile mutsuzluğu seçiyorlar
Soran5 güDaha cok cocuk icin evleniyorlar sonrada bosaniyorlar
Cevap sahibi5 güAynen çocuk için evleniyorlar sonra da boşanıyorlar bu sefer de olan çocukları oluyor. İnan kendi okulumda öğretmen arkadaşlarıma bakıyorum son günlerde o kadar fazla boşanma olayları var ki insan ister istemez korkuyor
Soran5 güBen bosanmam ama ya ciddi anlamda saglam bir evlilik istiyorum
Cevap sahibi5 güYa isteyin zaten çok mantıklı yani hiç kimse zaten boşanmak istemez ama işte tanıdığın insanları gün geçtikçe tanımadığını anlıyorsun ya da saygı sevgi bir anda bitebiliyor
Soran5 güUmarim hersey iyi olur
Cevap sahibi5 güUmarım. Çünkü öyle bir zamandayız ki iyi bir insan güvenilir bir insan bulmak çok zor
Soran5 güEvet hemde cok zor
Cevap sahibi5 güBir de insan gerçekten rahatlığa alıştığı zaman daha da zor oluyor. Hani mesela şu var Kendi Özgür alanın Kendi evin olduğu zaman gerçekten çok fazla alışıyorsun rahatliga
Soran5 güBen bu rahatliktan skldim ama
Cevap sahibi5 güYa tabii ki insan o rahatlıktan sıkılıyor niye biliyor musun insan mı sonuç olarak duygusal bir şeyler yaşamak istiyorsun sevmek sevilmek istiyorsun değer görmek istiyorsun bu çok normal. İşte karşına doğru insan çıktığı zaman bu duyguları yaşamak o kadar farklı ve güzel olur ki
Soran5 güUmarim bir gün olur benim cikmam gerek simdi tesekkür ederim
Cevap sahibi5 güUmarım olur. Ben teşekkür ederim Kendine dikkat et.
Soran5 güNasilsin ben yine sana birsey sormaya anlatmaya geldim
Cevap sahibi5 güTeşekkür ederim iyiyim Sen nasılsın 🙂 hoş geldin bu arada
Soran5 güHosbulduk bazen icim cok daraliyor ve aglamak istiyorum kendimi cok ama cok yalniz hissediyorum. hani dünden sana demistimya biriyle sohbeti bitirdim kurtuldum diye tanimam etmem ama üzülüyorum neye üzüldügümü bile bilmeden bu üzüntü sence neden olusuyor
Cevap sahibi5 güBöyle söyleyeyim sana bazen alışkanlıklarımızdan kurtulmak zor oluyor bizim için. Evet o insan mantık olarak sana uygun biri değildi Sen de bunu biliyorsun ilerisi yok ama bir şekilde onunla konuşuyordun zaman geçiriyordun sohbet ediyordun onun vermiş olduğu bir boşluk var. Kendini yalnız hissetmene gelince artık hayatımda bir şeyler olsun istiyorsun gerçekten sevmek sevilmek istiyorsun, değer görmek istiyorsun. İnan bunu yalnızca yaşayan sen değilsin zaman zaman herkes bunu yaşıyor benim de yaşadığım zamanlar oluyor. Evet güzel bir işim var Kendi Özgür alanındayım Ama gerçekten bazen insan yalnızlığı dibine kadar hissedebiliyor
Soran5 güEvet bana uygun degildi hatta ailem duymus olsa bu durumu hic güzel olmazdi. bir bosluk var evet ama devam da edemezdim bu cok yanlis olurdu. sohbeti kesince de iste üzüldüm sonra kendimi cok boslukta hissettim o an hemen baska biriyle konusma ihtiyaci duyuyorum
Cevap sahibi5 güBak insan gerçekten bazen birisiyle dertleşmek ister sohbet etmek ister hani kendini bir şekilde ifade etmek ister bunu yalnızca ilişki olarak düşünme arkadaş olarak dost olarak hani dediğim gibi birisiyle paylaşım yaptığı zaman sohbet ettiği zaman ondan bile değer gördüğü zaman mutlu olabilir. Bence seninki de öyle yalnız kalmak istemiyorsun gerçekten birileriyle Bir şeyleri paylaşmak istiyorsun bu dediğim gibi sana yalnız ilişki olarak değil arkadaşlık olarak dostluk olarak da
Soran5 güArkadas kalamam ki belki ben hoslanicam ya da karsi taraf
Cevap sahibi5 güZaten arkadaş olarak sohbet etmeye başlarsın ilişki olarak sohbet edersen bir şekilde gerilirsin sen ya da karşı taraf arkadaş olarak konuşursun bakarsın ki gerçekten davranışları karakteri ya da sana hissettirdikleri hoşuna gidiyor ondan sonra bir ilişki boyutuna geçer
Soran5 güIste bende bana uymayan seyler görünce sohbeti kestim
Cevap sahibi5 güZaten yaptığın çok mantıklı işte insanlar burada yanlış yapıyor olmadığını bile bile sohbete devam edince daha sonra bırakmak daha zor oluyor. Yani sen mantının hareket eden bir kadınsın ve bu gerçekten çok güzel bir şey
Soran5 güGecen sene falandi burada bir cocukla konusmustum ama ona yardim etme amaci konusmustum yani issizdi hastaligi falan vardi destek olup konusmustuk bende zor zamanlar yasiyordum paylasip konusmustuk sonra bana alistigini flör etme yoluna girdigini görünce güzel bir konusmayla sohbeti bitirmistim o üzülmesin diye neyse sonra ben baska hesap actim aylar gecti burada soru sordum ocak ayi falandi galiba buda baska hesapla gelmis tesadüf sorduda konusmaya basladik ben onu tanimiyorum oda beni böyle gizliden nasil oldu bilmiyorum ama sen xxx kisi misin diye sordu ben sok oldum ama bozuntuya vermedim hayir ismim esra dedim ne oldu ki falan dedim burada bir arkadas vardi yazi seklini ona benzettim dedi bende dedim neyini biliyorsunda inanip onu soruyorsun diyince bana sey dedi o burada en dürüst en güvenilecek temiz birisiydi dedi seni o sandim kusura bakma dedi, ben o an cok kötü oldum tabi aglamistimda ama ona tabiki demedim ben oyum diye nedense bazen o cocuk aklima gelir böyle üzülürüm birde kendimi gizledigim icinde kendime kizmistim
Cevap sahibi5 güSen farklı bir durumda ona yaklaşmışsın ona destek olmuşsun ama olay farklı yerlere gidince doğal olarak kendini korumak istemişsin. Keşke herkes senin gibi olsa hiç bencil değilsin bak yani konuşmayı sürdürebilirdin bana iyi geliyor şu anda bu şekilde kalsın diyebilirdin Ama sen mantığına uymadığı ya da ilerisini görmediğin zaman bir şekilde konuşmayı kesiyorsun. Gerçekten çok güzel bir şey öyle bir zamandayız ki etrafımız bencil insanlarla dolu dediğim gibi sen kesinlikle doğru olanı yapmissin Bence kendini gizlemekle çok iyi etmişsin.
Soran5 güKorktum kac ay gecmis üzerinden ne ismimi unutmus ne yasadigim yeri birde konusmamdan beni tanimadi bile cok tuhafti belki ben korktugum icin farkli düsündüm bilmiyorum
Cevap sahibi5 güYa bazı insanlar takıntılı olabiliyor aslında dikkat etmek lazım hani sen karşı tarafa çok farklı yaklaşıyorsun ama o seni takıntı haline getirebiliyor.
Soran5 güEvet iste bende bundan korktum
Cevap sahibi5 güÇok ilginç değil mi Sen karşı taraftaki insan için empati kuruyorsun yanında olmaya çalışıyorsun hani bir şekilde onu arkadaşlık ediyorsun zor bir dönemden geçtiği için Ama karşıdaki insan seni takıntı haline getirir bu şekilde korkutabiliyor
Soran5 güEvrt tamda bu
Cevap sahibi5 güİşte o yüzden artık insan iyilik bile yaparken bir şekilde kafasında soru işaretleri oluşabiliyor değil mi? Özellikle bunu karşı cinsle paylaştığın zaman diyorum ya kadın ya da erkek olsun senin niyetin farklı oluyor Ama karşıdaki olayı çok başka yerlere getirebiliyor
Soran5 güDüsünsene seninle sohbetimiz var adini nerde yasadigini biliyorum aylar gcemis tesaüdf soruda konusuyoruz sana diyomki sen ali misin samsunda yasiyordu
Cevap sahibi5 güKesinlikle bu insan takıntılı bir insan iyi ki kim olduğunu söylememişsin bir de böyle tipler var ya ne kadar sene geçerse gitsin unutmazlar biliyor musun? Bu bir hastalık
Soran5 güFotorafim falan yoktu zaten göndermedim de ne bileyim ya tamam bende kimseyi unutmam ama böyle de yapmazdim
Cevap sahibi5 güYa dediğim gibi tabii ki unutmayız yıllar önce konuştuğumuz insanlar vardır hayatımıza dokunan insanlar vardır onları unutmayız Ama bu şekilde değil dediğim gibi sana Bu hastalık İyi ki de fotoğrafını vesaire göndermemişsin
Soran5 güHesabini silip gitmis brlki baska hesapla burdadir bilmiyorum
Cevap sahibi5 güEğer şimdi takıntı haline getirdiyse tekrar başka bir hesapla buradadır O yüzden dikkat et lütfen. Çünkü böyle insanlar kolay kolay vazgeçmezler ama korkacağım bir şey de yok
Soran5 güOlay zaten ocak ayinda falan oldu
Cevap sahibi5 güNereden baksan 9 ay olmuş yani belki de burada değildir bilemiyorum. Peki senin ilk sohbete başlama amacın neydi kendini kötü hissettiği için ona destek mi olmak istedin?
Soran5 güEvet soruda tanistik bende zor günler geciriyordum oda dertliydi dinleyip yardimci olmak istedim bir nevi arkadas gözüyle baktim zaten anonim site beni nerden taniayacak diye konustuk ayni Şu an senin gibi
Cevap sahibi5 güYa dediğim gibi bazı insanların Kafa yapısı uyuyabilir ya da o anda onunla sohbet etmek sana iyi gelebiliyor işte burada önemli olan karşı tarafı ne düşündüğü. Hani sonuç olarak dediğin gibi anonim bir site bir kişiyle sohbet edersin illa ki bunu farklı algılamaya gerek yok. Ama maalesef işte bazı insanlar böyle
Soran5 güEvet ya zaten bir insan sürekli yazip laftan anlamiyorsa var bir bozukluk
Cevap sahibi5 güKesinlikle öyle düşünüyorum ya şu vardır bak bir kişiyle tanışırsın konuşuyorsun sohbet edersin belli bir zamandan sonra karşı tarafa eğer bundan sonra konuşmak istemiyorum derse saygı göstermek zorundasın
Soran5 güEvet yok bunu kabul etmekte cok zorluk cekiyorlar
Cevap sahibi5 güİşte zaten dediğin gibi karşıdaki insan anlayışlıysa davranışı düzgün bir insansa böyle bir durumda karşı tarafa saygı gösterir Eğer saygı göstermiyorsa zaten doğru insan değildir Bence
Soran5 güKatiliyorum kesinlikle böyle yani paylasmak istedim tesekkür ederim dinledigin icin ben kacayim gec oldu
Cevap sahibi5 güNe demek ben teşekkür ederim güzel bir sohbetti.. Tamamdır kendine iyi bak iyi , geceler diliyorum
Soran5 güAklima takilirsa yazarim yarin iyi geceler 👋🏻😊
Cevap sahibi5 güTamamdır istediğin zaman yazabilirsin 🙂🙏
Soran3 güSelam yine ben nasilsin :D sana yine sormam gereken konu var, bir erkek düsün ailesiyle arasi kötü, borc istedigi icin ailesi vermemis buda silmis, kendi basina bir hayat kurmus fakat ise de gitmeyip homeoffice yapan bir insanla gelecek düsünmek sence sacma mi
Cevap sahibi3 güYani iyi bir işi varsa olabilir ama homeoffice de ne derece götürür insanı bilemedim işte. İşler rayından çıktığı anda her şeyi alt üst olur
Cevap sahibi3 güBu arada teşekkür ederim iyiyim Sen nasılsın 🙂
Soran2 güBende iyiyim sagol , birisi var yani arkadasim dedi bir tanis evlenmek istiyor ciddi birisi dedi instadan konusuyoruz da ailesiyle arasi kötü olmus borclanmis para vermek istememisler buda kendine baska yerde baska bir hayat kurmus ynai onlarla iliskisini koparmis, ise gitmek yerine de home office calisiyormus satis pazarlama online islemler vs
Cevap sahibi2 güHani bakalım belki hoşuna gider hareketleri davranışları Peki ilk izlenim nasıl senin için?
Soran2 güKonusmasina tavrina göre iyi bir izlenim veriyor yani tam benim kafamdaki profil fakat yinede dikkatli olmam gerek cünkü klavyeden yazisiyoruz bende istesem hayatimla ilgili yalan seyler söyleyebilirim ama bana herseyi acik acik anlatiyor dogru düzgün mesela beni tanimiyor bile
Cevap sahibi2 güYa dediğim gibi birazcık temkinli olmakta fayda var Her şeyi çok çabuk anlatma izlenimlerini iyi yap sonra üzülen sen olursun hiçbir şekilde üzülmeni istemem
Soran2 güO bana herseyini anlatiyor tamam basta sakliyordu hak veriyorum simdi herseyi anlatiyor sanki böyle 40 senelik arkadasiz gibi cok samimi yani sorular soruyorum tepkisine bakmak icin olumlu cevaplar veriyor
Cevap sahibi2 güYa insanlar genelde olumlu cevap verirler bu şekilde yani ona aldanmamak lazım biraz daha tanımaya çalış
Soran2 güBende onu demek istedim yukarda bende istesem herseyi yalan söylerim. istemedigi hosuna gitmedigi seyleri direkt söylüyor bu arada yani sirf bir kizla konusuyorum ona yaranayim diye birsey yapmiyor
Cevap sahibi2 güYa işte sana gösterdiği bu bak bazen insanlar karşı tarafı izleyenin bırakmak için çok fazla oyun oynayabilirler O yüzden ben sana diyorum dikkat et tamam bak bu izlenimleri sana verdi aldın belki de amacı buydu her zaman soru işareti ile yaklaş tanımaya çalış daha çok kendini ifade etmesine olanak ver bazen onun zorla
Soran2 güHaklisin ben yavas ilerliyorum sorular soruyorum zorluyorum bugünde kendisi anlatmaya basladi basindan gecen durumlari
Cevap sahibi2 güYani bak bazen insanlar kendilerini acındırarak duyguları kullanarak da bu şekilde davranabilirler dikkat et hani şu anda sana anlattığı kadarıyla Büyük ihtimal ailesi tamamen suçlu Bir de karşı tarafı da dinlemek lazım yani dediğim gibi sana lütfen sağlam adımlar atın
Soran2 güKötü günler gecirmis batmis dolandirilmis ailesi destek olmamis herkes sirtini buna dönmüs
Cevap sahibi2 güYa onun anlattığı bu yani hani olayın aslını bilmediğim için yalnız onun anlattığı kadar olayları bilebilirsin dediğim gibi dikkat et lütfen
Soran2 güBende inan bilmiyorum o kadar yorulmusum ki artik birini tanimaktan dinlemekten inan ki hic bir sekilde aslinda biriyle tanismak istemiyorum ama sans vermeliyim böyle de gitmiyor
Cevap sahibi2 güTabii ki şans ver yani böyle insan gerçekten duygularını paylaşacağı birini arayabiliyor. Öyle bir zamandayız ki maalesef herkesin ağzından çıkan 3 kelimeden ikisi yalan
Soran2 güBen cok yoruldum ama ne kimseyle tanisasim var ne konusasim sevmek gelmiyo icimden sevilmek zaten nedir bilmiyorum kendi kabugumda mutluyum gibi ama degilimde
Cevap sahibi2 güYa diyorum ya bazen gerçekten çok karmaşık duygulara sahip olabiliyoruz bir insana güvenmek istiyoruz ama çevremizde o kadar yalan dolan var ki niye kendimi yoruyorum diyorsun. Bak inan bu konuda yalnız değilsin Benim de duygularım çok karışık bir gün gerçekten yanımda birisi olsun istiyorum ertesi gün ne gerek var Ben böyle mutluyum diyorum. Hani insan kendi kendisiyle çelişir mi İnan kendi kendimle bile çalışıyorum zaman zaman
Soran1 güKonu eski sevgillere geldi ben actim yani konuyu gecmisi desmeye gerek yok kac kisiyle sevgili oldugum cok mu önemli falan dedi neden soruyorsun dedi hep üstünü kpatmaya calisti. yorumun nedir sence
Cevap sahibi1 güYani bazı insanlar geçmişin açılmasından rahatsız olabilir hani yaşadıkları çok iyi şeyler değildir o yüzden hani bu bu konuda çok bir şey söyleyemeyeceğim Ben de mesela geçmişin konuşulmasını çok sevmem. Şöyle söyleyeyim Bir şey sakladığımdan değil ama geçmiş geçmişte kalmıştır önemli olan hayatıma girecek insandan sonrası
Soran1 güErkeklerin gecmisinde cünkü hep birseyler olmus oluyor kizlara bunu anlatinca da kafaya takmis oluyor bu sebeple yai
Cevap sahibi1 güYa Yok öyle düşünme ama bazen gerçekten takıntılı insanlara denk gelebiliyorsun Ben mesela bak Her zaman derim takıntılı insanlar hayatımda gördüğüm en tehlikeli insanlar ama birinin anlattığı kadarıyla onu tanımaya çalışmam dediğim gibi hani Mesela sana şunları hiç anlatır işte ailesi ona kötü davranmış yanında olmamış O yüzden ailesinden uzak belki de tam tersidir belki de psikolojik sorunları vardır
Soran1 güIyide dogru mu yanlis mi söylüyor nasil bilecem
Cevap sahibi1 güBazen insan içgüdülerini güvenmeli Mesela anlattığın kadarıyla çok fazla duygusallığına dokunmaya çalışıyor ben karşıdaki insanın bu şekilde çok samimiyetine inanmıyorum O yüzden diyorum sana dikkat et
Soran1 güEger ki sohbeti bitirmek istesem ne demeliyim kirmadan
Cevap sahibi1 güYa şöyle bir şey diyebilirsin yoğunlaşmak istediğim başka şeyler var o yüzden sohbeti bitirmek istiyorum hani bu şekilde söyleyebilirsin ya da hayatımda ilgili almam gereken kararlar var hani bu şekilde söyleyebilirsin bence
Soran1 güHaklisin kulagima küpe olsun bu söylediklerin sohbetin icin beni dinledigin icin cok tesekkür ederim 😊
Cevap sahibi1 güNe demek ben teşekkür ederim görüşlerimi düşünceme değer verdiğin için 🙂
Soran23 saGünaydin yine ben :D sana birseyleri sormak cevap almak iyi oluyor bu sebeple yine aklima takilan birsey oldu, eger ki karsi taraf sadece aksamlari yaziyorsa ya da bugün yazmayip ertesi gün cevap veriyorsa, ya da kisa kisa cevaplar veriyorsa en mantiklisi sohbeti kesmek mi sence
Cevap sahibi23 saKesinlikle sohbeti kesmek Çünkü bu şekilde davranıyorsa sana kesinlikle senden sakladığı bir şeyler vardır
Soran23 saBu kisi baska birisiydi bundan bir kac ay öncesinde konusmustuk, evli degildi zaten hayatinda da hic sevgilisi olmamis sadece güvenlik olarak calisiyordu nöbetleri falan vardi bana sadece aksamlari yazip cikiyordu ertesi gün falan hic yazmiyordu bende sogumustum bu durumdan sonra sohbeti bitirmisitm bana karsi tavir yapmisti anlayis göstermedigim icin
Cevap sahibi22 saYa şöyle söyleyeyim sana bak bir insan ne işte çalışırsa çalışsın Eğer bilgisi varsa her türlü zaman ayırır sana yani çalıştığı iş bahane olamaz bence
Soran22 saBende öyle düsündüm yanilmamisim yani sohbeti kesmeklede iyi yapmisim, benim gibi birisini bulmus ayrica sohbet ediyorum adam orali bile olmadi birde bunun hic sevgilisi falan olmamisti sorun sence bumuydu
Cevap sahibi22 saKesinlikle sorun bu değildi hani bir de sana hiç sevgilim olmadı diyor ya Her insanın söylediğine inanma bence. Hani şu imajı vermeye çalıştı hiç sevgilim olmadı insanlara nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum Bence yaptıklarına kılıf aramak için bu şekilde söyledi sana
Soran22 saYani hosuna giden kisiler olmus fakat bunu gidip söylememis hic bir zaman cekingenmis bu konularda
Cevap sahibi22 saBir erkek çekingen olmaz ya erkek dediğin böyle aktif olacak girişken olacak yani tabii bu benim görüşüm Sen ne düşünüyorsun bu konuda
Soran22 saEvet tabi ki girisken konuskan olmasi gerek yapici olmali ilgili falan iyi birisiydi tam aile babasi olacak kisiydi belki bu yüzden onunla konusmayi sürdürdüm efendi olusundan dolayi ama baktim hep beni arka plana atiyor soru sormuyor ben soruyorum konusmaya calisiyordum sonra saldim ipini
Cevap sahibi22 saBak şöyle düşün tamam iyi birisi olabilir tam aile babası olabilir ama seninle ilgilenmediği sürece bu kişiyle aile kursan ne olur kurmazsan ne olur değil mi?
Soran22 saBence onun kendiyle alakali sorunlari vardi
Cevap sahibi21 saYani sen de şimdi huzur istiyorsun bilgi istiyorsun değer görmek istiyorsun E böyle bir insan sana ne verebilirdi ki
Soran21 saOnun bence kendine hayri yoktu ya da benim evlilik düsünceisnde oldugumu anlayip böyle yapti bilmiyorum
Cevap sahibi20 saBazı insanlar evlilikten uzaktır yalnızca takılmak isterler sorumluluk almak istemezler hiçbir şekilde. Bence o da bu şekilde düşünüyordu yalnızca bahane buldu
Soran19 saTakilmak istese gece gündüz yazardi bence adamda tik yoktu evlilik gibi
Cevap sahibi18 saYa işte dediğim o sana şimdi senin ciddi bir insan olduğunu düşündüğü zaman evlilik hayali kurduğunu düşündüğü zaman insan bir şekilde uzak duruyor belki de takılmalık birisini arıyordu
Soran17 saOlabilir evet bence hic bu konularda degildi ki akli ben neden yazmiyorsun falan diyince de ara sira yaziyorud
Cevap sahibi17 saBoş ver ya böyle ne istediğini bilmeyen psikolojisi iyi olmayan insanlarla çok fazla muhatap olma seni yorar
Soran17 saNerde abuk subuk var beni buldu ya
Cevap sahibi17 saYa öyle düşünme çevrede o kadar abuk subuk insan var ki inan gerçekten böyle kaliteli bir insan bulmak o kadar zorlaştı ki
Soran17 saHaklisin ama yaptiklarimda düsündüklerimde haksiz degilmisim o icimi rahatlatti
Cevap sahibi16 saYok yok kesinlikle haksız değilsin ama böyle düşünmen gerçekten çok güzel empati olayı sende oldukça var
Soran16 saO zaman iyi neyse kafa yormucam artık 😊
Cevap sahibi15 saKafa yorma Sen zaten ne yaptığını bilen bir insansın bak karşı taraftan bir şekilde negatif elektrik aldığın zaman ya da hoşuna gitmeyen bir şey olduğu zaman sohbeti kesiyorsun aslında en doğrusu bu 🙂
Soran14 saBenim artik kimseye inancim kalmadi ya ben bir kac gündür bu cocukla konusuyordum ya hani instadan onu fakeden denemek istedim belki ben oldugumu anladi ya da anlamadi bilmiyorum ama bana seni tanimak istiyorum konusmamiz tanismamis gerek falan dedi o kadar yikildim ki Şu an herseyden tiksindim bu cocuk sey ailesi para vermemis destek olmamis dedigim kisi
Cevap sahibi12 saYa dediğim gibi sana herkes farklı şeyler anlatıyorlar İnan bana kimse anlattığı gibi değil bazı erkeklerde kadınları duygusal yönden yakalamaya çalışıyordu hani kendilerini bir şekilde acındırıp o şekilde bağlamak isteyebiliyorlar ama işte herkesin gerçek niyeti gerçek yüzü ortaya çıkıyor maalesef. Kesinlikle inancını yitirme Evet gerçekten doğru insanı bulmak çok zor ama imkansız değil
Soran11 saBenim olduguma inanmadi bence herseyi hallederiz tanisalim ilk önce falan yazdi sonra sesimi duymak istedi kabul etmedim abartma yazdi sonra ben sapik misin ya falan dedim iste isine bak baskasiyla konus gibisinden sonra bana hemen sey yazdi asil pis zihniyetli sensin benim birsey aradigim yok asil senin var git isine kiminle olursan ol yazip engelledi beni ben ne yapayim simdi sence
Cevap sahibi11 saYa bazı insanlar bu şekilde saygısızca hareket edebiliyorlar hani sana dün bir şey söylemiştim demiştin ya bana bir tanesi için bana karşı çok iyi ne dedim sana insanları zorladığın zaman gerçek düşünceleri gerçek kişilikleri ortaya çıkar böyle bir kişilikte olan biriyle ya birlikte olsaydın düşünsene ileride neler neler yapardı. İnsanların gerçek zihniyeti gerçek düşünceleri bu durumlarda ortaya çıkıyor işte maalesef
Soran10 saKesinlikle öyle. ya tahmin bile edemezdim inanki sok oldum birde üste cikti yani kim bilir kac kizla böyle konusuyordur tanismak icin
Cevap sahibi10 saYa dedim ya sana insanlara çok fazla inanmamak lazım hatta insanların çoğu gerçekten yalan söylüyor. Şaşırıyor değil mi insan nasıl bu kadar rahat oynayabiliyorlar diye
önce 7'de. sonra geri uyuyup 9'da
01 Yorumla
Soran6 güEn iyisi
- Diğer konusunda 962 cevap paylaştı.
6 güHiç uyumadım ki uyanayım
00 Yorumla - Diğer konusunda 522 cevap paylaştı.
6 güHoş geldin ☕🍫
00 Yorumla Yeni uyandım kalkamadim
01 Yorumla
Soran6 güNeden
6 güYeni uyandım
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı.
6 gü8.45 de
00 Yorumla - Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
6 güDemin uyandım
00 Yorumla - Diğer konusunda 446 cevap paylaştı.
6 güŞimdi
00 Yorumla
6 güHatırlamıyorum
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı.
6 gü07:30
00 Yorumla
6 gü8 de bacim
00 Yorumla
6 gü7 🥲
00 YorumlaDiğer konusunda 6,8b cevap paylaştı. Yeni uyuyacam
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 güYeni senn
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 güErken uyandım yavrum
00 Yorumla- Diğer konusunda 5,8b cevap paylaştı.
6 gü6.30 da galiba
00 Yorumla - Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
6 güErken
00 Yorumla - Diğer konusunda 501 cevap paylaştı.
6 gü7.00 de :)
00 Yorumla
6 gü7 yi geçerken
00 YorumlaSabah erken
00 Yorumla
6 gü5 te uyandım, sen?
00 Yorumla
6 gü7 de
00 Yorumla- Diğer konusunda 815 cevap paylaştı.
6 gü9 da
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 güUyandım
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay! Bugün yine felsefe ve sosyoloji harmanlı podcast bölümümüzün montajına dalıp sabahı ettik desek yeridir 🎙️☕ Birimiz sabah sekizde felsefi bir aydınlanmayla uyandı, diğerimiz sosyolojik gözlemler için dokuzda kahvesini yudumluyordu ✨ Sen kaçta uyandın bakalım, güne yetişebildin mi? Bize DM'den ulaşmak istersen kapalıyız ama bu derin sohbeti sürdürmek için profilimizdeki chat özelliğine mutlaka bekliyoruz 🧠📚🫠