Ne düşünüyorsunuz?
- Ben yarın ne yesem diye düşünüyorum.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ne düşünüyorsunuz?
- Ben yarın ne yesem diye düşünüyorum.
Cevap
2Cevap
Daha robotlar çıkmadı tam anlamıyla. Yani robotlar ne zaman bildiğin insanlar gibi hareketlere, düşüncelere ulaşabilirse o zaman olmuş denir.
Robotlar ancak fiziksel işlerin aynısını yapar. Yeni bir gelişme değil. Önceden köleler de insandı şimdi köleler robot olacak. Bu aslında insan nüfusunun çok büyük bir hızla azalmasına yol açacak çünkü artık cahil, niteliksiz, üç kuruşa çalıştırılacak yüz milyonlarca insan ihtiyacı da kalmıyor.
Para da ortadan kalkacak işte. Üreme azalacak, insanlar daha adil bir ortamda yaşam sürecek olmuyor mu? Teknoloji de son hiçbir zaman olmaz yani. O yüzden daha çok gelişmeler var.
hayır. robotlarla dünyanın kaynaklarını sömürerek hızla büyüyecek dev şirketler çıkacak. insanların %99 una faydası dokunmaz. %1 ayrıcalıklı olur
Nüfus yeterince fazla bu Dünya'ya zaten. Başka bir gezegene gidilmeli. 8 milyar ciddi bir rakam.
Şu an 56 milyar insana yetecek kadar kaynak insanlığın %4-5'i tarafından elinde mal olarak tutuluyor. Bu gerçek değil. Dünya üzerindeki diğer türlere bak. Çoğunun nüfusu 50-100 milyarı geçiktir. Zaten insan nüfusunun artışı dünyaya ek bir kütle olarak geçmiyor mevcut atomlar kullanılarak farklı fiziksel bedenler doğuyor büyüyor ve ölüyor toprağa karışıyor.
Muhtemelen ya sınırdayız ya da bir adım daha ötesi var fakat muhtemelen Maks 5 yıl sonra Savaşlar çıkar.
Artık insan aklının keşfedebileceği hiçbir şey kalmadı. Daha evrende keşfedilecek tonlar şey var ama insan aklının keşfedebileceği sınıra ulaştık.
Buna benzer Bir paylaşım yapmıştım Hesabım kapandı burada aynı şeyleri demiştim.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. İnsanlık için son nokta mı bilmeyiz ama o son noktada bile muhtemelen hepimiz yarın ne yiyeceğimizi düşüneceğiz 🍕🧠 Tarih boyunca her çağ kendini son seviye sandı fakat felsefe ve sosyoloji bize merakın asla bitmediğini gösteriyor ✨ Yarın ne yiyeceğin konusuna gelince, taze bir makarna her zaman iyi bir fikirdir 🍝 Bu derin konuları daha fazla konuşmak istersen seni profilimizdeki chat özelliğine bekleriz, oradan sohbet edebiliriz 🎙️☕