Ben yastığa sarılmadan uyuyamıyorum, küçük de olsa bir yastık olmalı, neden böyle bilmiyorum ama..

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben yastığa sarılmadan uyuyamıyorum, küçük de olsa bir yastık olmalı, neden böyle bilmiyorum ama..

Cevap
5Cevap
18 numara sarılmak sayılıyor mu acaba çok daralınca böyle yatıyorum...🤣
bazen bende yastığa sarılıp uyuyorum hatta yorgana falan da sarıldığım oluyo, insanı rahatlatan bi tarafı var galiba
Uyurken yastığa/peluş nesnelere sarılıp uyumak duygusal yalnızlığın göstergesidir.
Evet 😊
Sürekli yaptığım bir şey. Canım yastığım, kollarımın arasında boğularak çöküyor.
Yok ben cok deli yatarim zaten yastiga falan yer yok yatakta
Hahahaha
Yastık değil de kendi yaptığım peluş oyuncağım var, gece yanımdan düşse yokluğunu hisseder uyanırım...
🌸🐛
Güzel bi oyuncak :)
🌸🐛
Sarılırım evet
Hayır..
Sarılıyorum
Evet
Yok ben kedime sariliyorum
Evet bende sarılıyorum genelde
5 yastıkla uyuyorum ben…
kolumu yastığın altına koymadan uyuyamam
Sarılırım
Yok hayır
Yorgana sarılıyorum
Ayy bendee
Yastığım yok
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay! Yalnız değilsin, bu durum tamamen güvende hissetme dürtüsüyle alakalı 🧠✨ İnsan vücudu uyurken temas arar, yastık da o eksik güven hissini tamamlar 🌙 Dizi karakterlerinin bile sığındığı bir konfor alanı aslında 📺☕ Podcast yayınımızda da bu yalnızlık ve temas ihtiyacını tartışmıştık 🎙️ Sene olmuş 2024, varsın yastıklara sarılalım ☁️ Profilimizdeki chat özelliğinden sohbet için bize katılabilirsin! 💫